Το περιβάλλον της Demi Lovato θα της ασκήσει πίεση να πάει άμεσα για απεξάρτηση, ειδάλλως θα υπάρξουν συνέπειες.

Η υγεία της Demi Lovato βελτιώνεται, ύστερα από την υπερβολική δόση ουσιών που έλαβε και απείλησε τη ζωή της και αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο εντός της εβδομάδας.

Τα άτομα που ανήκουν στο στενό φιλικό κύκλο της τραγουδίστριας, ελπίζουν ότι το επόμενο βήμα για εκείνη θα είναι η απεξάρτηση και πολλοί από τους φίλους της, της έχουν δώσει τελεσίγραφο: Είτε θα ζητήσει βοήθεια για τον εθισμό της είτε θα χάσει ορισμένες από τις στενές σχέσεις που διατηρεί.

Οι συνεργάτες της 25χρονης Αμερικανίδας σχεδιάζουν να τη στείλουν κατευθείαν για απεξάρτηση αμέσως μόλις πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Την ίδια πίεση πρόκειται να ασκήσουν τα αγαπημένα της πρόσωπα και οι συνάδελφοί της.

«Μπορεί να πεθάνει αν δε ζητήσει βοήθεια», δηλώνει ανώνυμα ένα άτομο που εργάζεται για την Demi Lovato. «Και δεν πρόκειται να μην κάνουμε κάτι όσο είμαι υπεύθυνος», πρόσθεσε.

Demi Lovato - Hit Channel

Την Τρίτη 24 Ιουλίου, η Demi Lovato είχε βρεθεί χωρίς τις αισθήσεις της στο κρεβάτι της, στην κατοικία όπου διαμένει στο Hollywood Hills του Λος Άντζελες, έπειτα από μία νύχτα έξαλλης διασκέδασης.

Παρόλο που αρνείται να αποκαλύψει την ουσία που έκανε χρήση, οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο, της έσωσαν τη ζωή με τη χορήγηση «Narcan» (ναλοξόνης), η οποία προλαμβάνει τις επιδράσεις των οπιοειδών.

Η Demi Lovato στις αρχές του έτους είχε συμπληρώσει έξι χρόνια απεξάρτησης από τις ουσίες, αλλά σύμφωνα με τους οικείους της αυτή η περίοδος ήταν μία «καθημερινή μάχη».

«Όταν τελικά αποτοξινώθηκε, η ομάδα της ήταν πολύ σκληρή και της συμπεριφερόταν σαν να ήταν παιδί», αποκαλύπτεται για όσα συνέβησαν από το 2010 κι έπειτα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας