Ο εδώ και καιρό παραγωγός της Paul Epworth μας δίνει τα τελευταία update για το νέο άλμπουμ της Adele το τρίτο της καριέρας της.

Το 2015 ένα από τα πιο αναμενόμενα άλμπουμ που περιμένουμε/τε είναι το νέο άλμπουμ της Adele . Η τραγουδίστρια ετοιμάζεται να επιστρέψει με νέα μουσική, αλλά το πότε συνεχίζει να είναι μυστήριο. Πρόσφατα ο εδώ και καιρό παραγωγός της Paul Epworth έρχεται να μας πει πως ο δίσκος θα έρθει μόνο «όταν είναι έτοιμος».

Η αστέρας του «Someone Like You» ή έγινε ακόμα πιο χαμηλών τόνων απ’ ότι την τελευταία χρόνο ή είναι στο στούντιο και δουλεύει πάνω σε νέο υλικό για την συνέχεια  του «21», και ο άνθρωπος πίσω από μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της δεν θέλησε να αποκαλύψει τίποτα … για την ώρα!

«Δεν έχω τίποτα», αποκάλυψε παραγωγός στο Paul Epworth Billboard αυτή την εβδομάδα. «Δεν υπάρχουν ενδείξεις».

«Θα έρθει όταν είναι έτοιμο» αινιγματικά πρόσθεσε.

adele-guitar-instagram

Παρά του ότι για την ώρα δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο, όλες οι φήμες δείχνουν πως  το comeback άλμπουμ της Adele θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή φέτος, ενώ γίνεται λόγος και για την συμμετοχή του Pharrell Williams σε ένα τραγούδι του δίσκου.

Οι φήμες όμως δεν σταματάνε εκεί καθώς το τελευταίο διάστημα έχουμε διαβάσει και πως τραγουδίστρια του «Someone Like You» να έχει γράψει το τέλειο ντουέτο γι’ αυτήν και τη Mother Monster (Lady Gaga), αλλά και πως θα υπάρχει και μια συνεργασία με την υπογραφή του Damon Albarn των Gorillaz

Αφήστε το σχόλιό σας