Taylor Swift @ InStyle
Taylor Swift @ InStyle

Η τραγουδίστρια του «Love Story», λέει ότι έγραφε τραγούδια για την αντιμετώπισε το ο,τι είχε πολύ λίγους φίλους.

Η Taylor Swift αποκάλυψε ότι συχνά απομονωνόταν από τους συμμαθητές της στο γυμνάσιο, κάτι την έκανε να αρχίσει να γράφει τραγούδια για τα συναισθήματά της, σαν μια διέξοδος για να αντιμετωπίσουν τη «μοναξιά».

Η τραγουδίστρια του «We Are Never Ever Getting Back Together» που είναι γνωστή για το συναισθηματικό περιεχόμενο της μουσικής της, λέει ότι ξεκίνησε να γράφει τραγούδια σαν έναν τρόπο για να εκφράσει το πώς ένοιωθε επειδή δεν είχε πολλούς φίλους.

«Όταν έχουμε να κάνουμε με κάτι σαν τη μοναξιά ή σύγχυση ή την απόρριψη ή την απογοήτευση, τα συναισθήματα αυτά είναι μπερδεμένα στο κεφάλι σου», αποκαλύπτει η Taylor στο νέο τεύχος του περιοδικού InStyle. «Για μένα, ο μόνος τρόπος για να τα συμπυκνώσω σε ένα πράγμα είναι να γράφω ένα τραγούδι τρεισήμισι λεπτών».

«Άρχισα να γράφω τραγούδια, γιατί δεν είχα πραγματικά κανέναν άλλο να μιλήσω», λέει η Taylor Swift. «Όσο θλιβερό κι αν ακούγεται. Πέρασα μέσα από αυτό πραγματικά δύσκολα χρόνια στο σχολείο, όπου δεν είχα φίλους

«Το να γράφω τραγούδια για μένα απλά ξεκίνησε ως θεραπεία» πρόσθεσε, ενώ παραδέχτηκε ότι αισθανόταν συχνά «περίεργα και διαφορετικά»,ενώ μεγάλωνε.

 

Αφήστε το σχόλιό σας