Η Taylor Swift έβαλε τέλος στην έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών.

Τις τελευταίες ημέρες επικρατούσε αναστάτωση στο κοινό της Taylor Swift, το οποίο ήταν πεπεισμένο ότι η αγαπημένη του τραγουδίστρια θα κυκλοφορούσε πολύ σύντομα νέα μουσική.

Οι φήμες που ακούστηκαν και γράφτηκαν ήταν πάρα πολλές και τις πυροδότησαν οι δυο φωτογραφήσεις της Taylor Swift στη βρετανική και την αμερικανική έκδοση του περιοδικού «ELLE».

Το διάστημα που ακολούθησε οι οπαδοί της pop star προσπαθούσαν με ζήλο να εντοπίσουν κρυφά μηνύματα και υπονοούμενα στις αναρτήσεις της στο Ιnstagram.

Τα σενάρια και οι εικασίες κατέκλυσαν τα κοινωνικά δίκτυα και κορυφώθηκαν με αφορμή την παρουσία της Taylor Swift στα iHeartRadio Music Awards 2019, τα οποία διεξήχθησαν την Πέμπτη 14 Μαρτίου στο Λος Άντζελες.

Τα μέλη των Swifties εξέφραζαν με σιγουριά τις θεωρίες τους ότι η βραδιά θα συνδυαζόταν με μία σημαντική ανακοίνωση.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια παρευρέθηκε στα iHeartRadio Music Awards 2019 για να της απονεμηθεί το βραβείο για την «Περιοδεία της Χρονιάς», για το οποίο είχε ανακοινωθεί εκ προτέρων θα το παραλάβει, και επιπλέον είχε την ευχαρίστηση να κερδίσει το βραβείο του «Καλύτερου Μουσικού Βίντεο» για το «Delicate».

Όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο για την «Περιοδεία της Χρονιάς, η Taylor Swift εμφανίστηκε καλά πληροφορημένη για κάθε φήμη που διαδιδόταν τις τελευταίες ημέρες.

«Αγαπάω το πάθος σας. Αγαπάω την προσοχή σας στις λεπτομέρειες. Αγαπάω πόσο πολύ ενδιαφέρεστε. Μου αρέσει να βλέπω όλα τα πράγματα που δημοσιεύετε. Απλώς ήθελα να σας ενημερώσω ότι όταν υπάρξει νέα μουσική θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε», είπε βάζοντας προσωρινό τέλος στα σενάρια.

Αφήστε το σχόλιό σας