Κατέβασε την νέα εφαρμογή της Taylor Swift και μπες στο video του «Blank Space»

Μια μέρα μετά την τεράστια επιτυχία του κλιπ του «Blank Space», Taylor Swift, κυκλοφόρησε μια δωρεάν εφαρμογή που τοποθετεί τους fan άμεσα στο video του «Blank Space«, επιτρέποντάς τους να εξερευνήσουν το περιβάλλον της ιστορίας μέσα από μια συναρπαστική εμπειρία 360 μοιρών.

Η εφαρμογή, για iOS και Android, επιτρέπει στους fan να μπούνε μέσα στο πλασματικό κόσμο της Swift στο οποίο μεταμορφώνεται σε μια ζηλιάρα ερωμένη…

Πατώντας στην οθόνη τους ή μετακινώντας σε διάφορες κατευθύνσεις τις συσκευές τους οι χρήστες του «American Express Unstaged Taylor Swift Blank Space Experience App«, μπορούν να ακολουθήσουν τους χαρακτήρες του video (Taylor, Sean, μπάτλερ, κηπουρός),να εξερευνήσουν τα δωμάτια στο εσωτερικό του αρχοντικού και να παίξουν με αντικείμενα και όλα αυτά ενώ το video εκτυλίσσεται κανονικά όπως στο κανονικό το οποίο έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα.

Στην εφαρμογή η Swift έχει κρύψει 41 αντικείμενα για να συλλέξουν οι χρήστες, όπως το μήνυμα στο smartphone (κάτω) που την αναστάτωσε.

taylor-swift-app-text

Οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται κάθε στοιχείο σε όλα τα social media για να βοηθήσουν άλλους fan να βρουν το κάθε αντικείμενα.

Αφήστε το σχόλιό σας