Η Taylor Swift μάγεψε με τις ερμηνείες της τους εκλεκτούς παρευρισκόμενους στο γκαλά του «TIME 100».

Η Taylor Swift τραγούδησε ζωντανά στο γκαλά του «TIME» για τον εορτασμό της ετήσιας λίστας με τα 100 επιδραστικά άτομα στον κόσμο, στην οποία έχει συμπεριληφθεί για τη φετινή χρονιά η αστέρας της pop.

Η εκδήλωση διεξήχθη στη Νέα Υόρκη την Τρίτη 23 Απριλίου.

«Είναι μεγάλη τιμή μου που μπορώ να τραγουδήσω για αυτή την απίστευτη ομάδα ανθρώπων. Είναι τιμή να είμαι μαζί σας ενώ τιμάστε», είπε η 29χρονη τραγουδίστρια στους παρευρισκόμενους.

«Ελπίζω να περάσετε την καλύτερη νύχτα και να συνεχίσετε να κάνετε αυτό που κάνετε, επειδή σας εκτιμώ τόσο πολύ και είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι σε αυτήν αίθουσα μαζί σας», πρόσθεσε.

Taylor Swift - TIME 100 gala 2019 - red carpet
Η Τaylor Swift στο κόκκινο χαλί του γκαλά.

Η Taylor Swift παρουσίασε με την κιθάρα της ακουστικές εκτελέσεις τραγουδιών της όπως το «Style» και το «Delicate». Στη συνέχεια πήρε θέση στο πιάνο και ακολούθησαν οι συναισθηματικές ερμηνείες του «Love Story» και του «New Year’s Day».

Η εμφάνισή της ολοκληρώθηκε με το «Shake It Off».

Η Taylor Swift θυμήθηκε επίσης την πρώτη φορά που συμπεριλήφθηκε στη λίστα του «TIME» με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο, το 2010, ενώ επαίνεσε και τον συνάδελφό της Khalid, ο οποίος βρίσκεται στον ίδιο κατάλογο και είχε τραγουδήσει και εκείνος νωρίτερα στο γκαλά.

«Η πρώτη φορά που ήμουν σε αυτή τη σπουδαία λίστα ήταν πριν από περίπου 10 χρόνια», είπε. «Έχω εμφανιστεί στο σημείο του Khalid. Και είμαι τεράστια θαυμάστριά του. Αν δεν έχετε ακούσει το νέο άλμπουμ του “Free Spirit”, πραγματικά χάνετε. Είναι πραγματικά χαμένη ευκαιρία.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας