Το κοινό έμεινε έκπληκτο όταν αντίκρισε την Taylor Swift να ανεβαίνει ξανά στη σκηνή που έδωσε τις πρώτες εμφανίσεις της.

Η Taylor Swift επέστρεψε στο μικρό club από όπου ξεκίνησε την υπέρλαμπρη καριέρα της και πραγματοποίησε μία εμφάνιση – έκπληξη μπροστά στους σαράντα περίπου θαμώνες.

Το Σάββατο (31/03), η αστέρας της pop επισκέφθηκε το Νάσβιλ του Τενεσί στις ΗΠΑ, την πόλη στην οποία πέρασε την εφηβική ηλικία της και έκανε τα πρώτα της βήματα στη μουσική, ξεκινώντας από το πεδίο της country.

Την Taylor Swift προσκάλεσε στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του «Bluebird Café», χωρητικότητας μόλις 90 θέσεων, ο country τραγουδοποιός Craig Wiseman, που είχε προγραμματισμένη εμφάνιση εκείνο το βράδυ.

Ο Wiseman αιφνιδίασε τους παρευρισκόμενους όταν κάλεσε την Taylor Swift στη θρυλική σκηνή του Νάσβιλ, όπου οι κορυφαίοι τραγουδοποιοί της πόλης έχουν μοιραστεί για πρώτη φορά τα τραγούδια τους.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια παρουσίασε acoustic εκδοχές αγαπημένων επιτυχιών της όπως το «Shake It Off», το «Love Story» και το «Better Man» που έγραψε για τους Little Big Town.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στο Bluebird Café», είπε η διάσημη pop star.

«Νομίζω ότι κάθε τραγουδοποιός στην πόλη θα ένιωθε τα συναισθήματά του και θα έλεγε ότι είναι κατά κάποιον τρόπο το μοναδικό μέρος όπου υπάρχει αυτό: Το συγκεκριμένο μέρος όπου έρχεσαι και ακούς την εκτέλεση του δημιουργού στα τραγούδια που πρόσφερε στον κόσμο.»

Συνομιλώντας με το κοινό, η Swift εξήγησε πώς τη διαμόρφωσε ως τραγουδοποιό η μουσική σκηνή του Νάσβιλ, το σπίτι της country: «Εάν υπάρχει αλήθεια μέσα του, μην το σκέφτεστε υπερβολικά», ανέφερε. «Μπορεί να είναι οι ίδιες τρεις συγχορδίες ξανά και ξανά.»

Φήμες υποστηρίζουν ότι η εμφάνιση της Taylor Swift βιντεοσκοπήθηκε για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ προς τιμήν της 35ης επετείου του «Bluebird Café».

Ανάμεσα στο κοινό ήταν και ο ιδρυτής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Big Machine Records, Scott Borchetta, ο άνθρωπος που ανακάλυψε τη Taylor Swift, το 2004.

Ο Borchetta εντυπωσιάστηκε από τη 14χρονη τότε τραγουδίστρια και της πρόσφερε δισκογραφικό συμβόλαιο όταν βρισκόταν ακόμα στην (αντίστοιχη) τρίτη Γυμνασίου.

https://twitter.com/TSwiftDailyNews/status/980316550740762636

Αφήστε το σχόλιό σας