Η Taylor Swift τραγούδησε ένα από τα πιο νοσταλγικά νέα τραγούδια της, σε μία ζωντανή εμφάνιση εκτός προγράμματος με συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα.

Μία απρογραμμάτιστη εμφάνιση – έκπληξη πραγματοποίησε η Taylor Swift στο «The Tonight Show», το βράδυ της Δευτέρας 13 Νοεμβρίου.

Το «reputation», ο έκτος προσωπικός δίσκος της pop star ή ακόμα καλύτερα η μεγαλύτερη ξένη κυκλοφορία της χρονιάς, είναι διαθέσιμο εδώ και λίγες ημέρες και έχει συντρίψει τα ρεκόρ από τα πρώτα λεπτά.

Με την επάνοδο στη δισκογραφία, η 27χρονη τραγουδίστρια επανέρχεται σταδιακά στους προβολείς δημοσιότητας, όμως μόνο εκεί που επιλέγει, όπως συνέβη με το «The Tonight Show» και τον Jimmy Fallon.

Η εμφάνιση της Taylor Swift δεν ήταν ούτε προγραμματισμένη ούτε προσχεδιασμένη. Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου ήταν η πρώτη εκπομπή του «The Tonight Show» ύστερα από τον αδόκητο θάνατο της μητέρας του Jimmy Fallon, Gloria σε ηλικία 68 ετών και τη δεκαήμερη απουσία από τον αέρα του «NBC».

Οι συνεργάτες του παρουσιαστή στην παραγωγή ήθελαν κάτι ξεχωριστό για την επιστροφή του «The Tonight Show» στους τηλεοπτικούς δέκτες και πρότειναν στην τραγουδίστρια να παρουσιάσει ένα από τα τραγούδια της, από τη στιγμή που βρισκόταν ήδη στη Νέα Υόρκη, λόγω της παρουσίας της στο «Saturday Night Live» (SNL) το προηγούμενο Σάββατο (11/11).

Η Taylor Swift δέχθηκε την πρόταση χωρίς δισταγμό και τραγούδησε ζωντανά το «New Year’s Day», το single που κλείνει το «reputation». Η αστέρας της pop έπαιζε πιάνο και τη συνόδευε μόνο μία κιθάρα, αφήνοντας τους στίχους να έρθουν στο επίκεντρο.

Το κλίμα ήταν φορτισμένο συναισθηματικά και συνέβαλε το τραγούδι που αναφέρεται στις καλές και στις κακές αναμνήσεις και στο τέλος ο Jimmy Fallon και η Taylor Swift αγκαλιάστηκαν σφιχτά, εμφανώς συγκινημένοι.

Το «New Year’s Day» ήταν το τραγούδι που παρουσίασε η Taylor Swift στο διαφημιστικό διάλειμμα της τηλεοπτικής σειράς «Scandal» στο «ABC», την προηγούμενη Πέμπτη (09/11), δηλαδή το βράδυ πριν την άφιξη του «reputation».

Διαβάστε ακόμα:
Η Taylor Swift προειδοποιεί, εξομολογείται
και ανοίγεται στον πρόλογο του «reputation»

Taylor Swift - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας