Είμαστε περίεργοι, εσείς;

Για το “Bad Blood” της Taylor Swift έχουμε να πούμε πολλά και δεν μιλάμε μόνο για το εντυπωσιακό βίντεο κλιπ. Πολλοί, μάλιστα, έχουν διαβάσει στους στίχους του τραγουδιού σαν ένα μήνυμα προς Katy Perry η οποία δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με Tay Tay. Επιτέλους μετά από τόσο καιρό η Swift αποφάσισε τελικά να δώσει τέλος στο μυστήριο και να πει όλη την αλήθεια σε μια συνέντευξη στο GQ:

«Είσαι στο Rolling Stone και ο δημοσιογράφος σε ρωτάει: « Για ποιον είναι γραμμένο το τραγούδι; Φαίνεται σαν να μιλάει για μια πολύ ευαίσθητη στιγμή της ζωής σου» και εσύ κάθεσαι εκεί, γνωρίζοντας πως έχει καλές σχέσεις με τον τελευταίον πρώην σου και εσύ δεν θες ούτε αυτός ούτε η οικογένειά του να σκεφτούν ότι αναφέρεσαι σε αυτόν. Έτσι απαντάς «Το τραγούδι αναφέρεται στο τέλος μιας φιλίας». Και βασικά αυτό είναι όλα όσα λες. Όμως μετά ο κόσμος ξεκινάει να αναρωτιέται τι πραγματικά εννοείς.»

taylor-swift-gq-115-02

Και συνεχίζει λέγοντας:

«Ποτέ δεν είπα τίποτα συγκεκριμένο για κανένα συγκεκριμένο πρόσωπο και έτσι μπορώ να κοιμάμαι ήσυχη. Ήξερα ότι το τραγούδι θα συνδεθεί με ένα πρόσωπο και ο ευκολότερος στόχος ήταν κάποιος που δεν ήθελα να επισημανθεί με αυτό το τραγούδι. Δεν ήταν ένα τραγούδι για μια ραγισμένη καρδιά. Ήταν για την απώλεια της φιλίας …. Γι ‘αυτό και δεν με νοιάζει απαραίτητα για το ποιον ο κόσμος πιστεύει πως αναφέρεται. Απλά χρειάζεται να τους απομακρύνω από τον πιο εύκολο στόχο. Ακούστε το τραγούδι. Θα καταλάβετε πως δεν υποδεικνύει τίποτα και κανέναν. Αλλά αν ακούσεις τα προηγούμενα τέσσερα άλμπουμ μου, θα σκεφτείς ότι αυτό ήταν για κάποιον που μου ράγισε την καρδιά. Και τίποτα δεν μπορεί να απέχει πιο μακριά από την πραγματικότητα.   Ήταν σημαντικό να δείξω ότι η απώλεια μιας φιλίας μπορεί να είναι εξίσου λυπητερό όπως το να χάσεις το άτομο που αγαπάς.»

taylor-swift-gq-bikini-beach

Εν ολίγοις, η Taylor δεν αποσαφήνισε την κατάσταση, αλλά πρόσθεσε ότι δεν έχει μετανιώσει για το γεγονός ότι οι άνθρωποι αναρωτιούνται για τους στίχους των τραγουδιών της:

«Δεν μου φαίνεται λάθος το γεγονός ότι οι άνθρωποι κάνουν εικασίες σχετικά με τα θέματα των τραγουδιών μου. Δεν έχω πει ονόματα έτσι φαίνεται να εξακολουθώ να έχουν τον έλεγχο πάνω στο τι λέει ο κόσμος. Το γεγονός ότι η ίδια ποτέ δεν έχω αποκαλύψει ακριβώς το πρόσωπο που αναφέρεται στο τραγούδι με κάνει να πιστεύω ότι εξακολουθώ να έχει ένα ατού με το μέρος μου.»

taylor-swift-bad-blood 1

Ο όμορφη ξανθιά τραγουδίστρια γνωρίζει ότι η περιέργεια των ανθρώπων είναι το τίμημα μιας τέτοιας επιτυχίας:

«Εμφανίζομαι σε γήπεδα σε όλο τον κόσμο. Ανεβαίνω στη σκηνή με τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες.Είμαι στα εξώφυλλα των περιοδικών. Όλα αυτά επειδή γράφω τραγούδια για τη ζωή μου. Θα είναι λίγο περίεργο να παραπονιέμαι για το ότι οι άνθρωποι μιλάνε»

…και το μυστήριο συνεχίζεται!

 

taylor-swift-gq-cover-2015

Αφήστε το σχόλιό σας