500 τυχεροί θαυμαστές της Taylor Swift είχαν το προνόμιο να ακούσουν αποκλειστικά το «reputation», μαζί με την αγαπημένη τους τραγουδίστρια.

Η Taylor Swift αποκαλύπτει όσα συνέβησαν στα περίφημα «Secret Sessions».

Κατά μήκος του έτους, η τραγουδίστρια επέλεξε προσωπικά πεντακόσιους θαυμαστές της από όλο τον κόσμο, ώστε να τους βάλει να ακούσουν «μυστικά» το νέο άλμπουμ «reputation», ένα μήνα πριν την παγκόσμια κυκλοφορία του, στις 10 Νοεμβρίου.

Τα «Secret Sessions» είχαν επαναληφθεί πριν από τρία χρόνια, το 2014, εν όψει τότε της κυκλοφορίας του βραβευμένου με Grammy δίσκου «1989».

Οι συναντήσεις έλαβαν χώρα στις κατοικίες που διατηρεί η αστέρας της pop σε τέσσερα διαφορετικά σημεία, στο Λονδίνο, στο Λος Άντζελες, στο Nashville και στο Rhode Island. Παρόντες ήταν οι γονείς της και ο Jack Antonoff των Bleachers, ένας από τους δημιουργούς και παραγωγούς του «reputation».

«Τα πάντα σχετικά με αυτό το άλμπουμ είναι μυστικό», προειδοποίησε η Taylor Swift τους τυχερούς παρευρισκόμενους στο Λονδίνο, οι οποίοι ξεσπούσαν συνεχώς σε ενθουσιώδεις αντιδράσεις με φωνές και επιφωνήματα.

Σε κάθε συνάντηση, η 27χρονη τραγουδίστρια παρουσίασε τα 15 τραγούδια του «reputation» και μίλησε ανοιχτά για την ιστορία και την έμπνευση πίσω από το καθένα, μετατρέποντας το σκηνικό σε ένα μεγάλο πάρτι. Επιπλέον, έδωσε γεύση από το video clip του «…Ready For It?», που δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμη.

«Οι νέες μελωδίες είναι φαινόμενο», ανέφερε στην κάμερα που τραβούσε τα παρασκήνια ένα άτομο που παρακολούθησε την εκδήλωση στο Nashville. «Νιώθω σαν να είναι η καλύτερη φίλη μου. Δεν υπάρχει τρόπος να το περιγράψω, ήταν όσα θα μπορούσα να έχω ζητήσει και ακόμα περισσότερα», σχολίασε ένα αγόρι που βρέθηκε στο Rhode Island.

Στο τέλος, οι πεντακόσιοι επιλεγμένοι θαυμαστές της Taylor Swift είχαν τη μοναδική ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί με την αγαπημένη τους τραγουδίστρια και να φύγουν με μερικά αναμνηστικά δώρα και σίγουρα με την καλύτερη εμπειρία της ζωής τους.

Διαβάστε ακόμα:
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το «reputation» της Taylor Swift

Taylor Swift - reputation - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας