Η Taylor Swift μοιράζεται το live video του «The Man» και μας ταξιδεύει στο Παρίσι

-

Στηρίξτε μας με ένα like

5,987ΥποστηρικτέςΚάντε Like
65ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
853ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,000ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Η Taylor Swift μεταφέρει στις οθόνες μας τον παλμό από την εορταστική συναυλία που έδωσε στο Παρίσι για την κυκλοφορία του «Lover».

Παρίσι… Η πόλη του φωτός. Η πόλη του έρωτα. Η πόλη του «Lover».

Για να γιορτάσει κατάλληλα την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της «Lover», η Taylor Swift έδωσε μία μοναδική συναυλία στο Παρίσι και στο Olympia Theater στις 9 Σεπτεμβρίου 2019, σε μία από τις πραγματικά σπάνιες εμφανίσεις της στα ευρωπαϊκά εδάφη (πλην του Ηνωμένου Βασιλείου).

Μερικούς μήνες αργότερα, η αστέρας της pop μοιράζεται πρώτη φορά ένα απόσπασμα από τη μαγική βραδιά κυκλοφορώντας το live video του «The Man».

Το «The Man» είναι το νεότερο single από το θεσπέσιο άλμπουμ «Lover», το οποίο απέσπασε διθυραμβικές κριτικές, κυρίως για την ωριμότητα και την ειλικρίνεια της Taylor Swift.

Στο synth-pop τραγούδι «The Man» η pop star φαντάζεται τον τρόπο με τον οποίο θα την αντιμετώπιζαν τα μέσα ενημέρωσης αν ήταν άνδρας, δεδομένου ότι έχει δεχθεί σκληρές επιθέσεις από τα media στο παρελθόν.

«Είναι ένα πείραμα σκέψης: “Αν είχαμε κάνει όλες τις ίδιες επιλογές, όλοι τα ίδια λάθη, όλοι τα ίδια επιτεύγματα, πώς θα λεγόταν;», είχε αναφέρει η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στη «Vogue».

Η Taylor Swift ασχολείται στο «The Man» με το ζήτημα της ανισότητας των φύλων, ειδικά στους εργασιακούς χώρους και σε θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική σταδιοδρομία.

Το κοινότοπο επιχείρημα για την ανισότητα μεταξύ των φύλων είναι ότι οι άνδρες έχουν ορισμένα πλεονεκτήματα έναντι των γυναικών λόγω των υφιστάμενων νόμων, προκαταλήψεων και κοινωνικών κανόνων.

Η Taylor Swift έχει μιλήσει για τα διαφορετικά πρότυπα που ισχύουν για τους άνδρες και τις γυναίκες, ειδικά στη μουσική βιομηχανία, σε συνέντευξη που έδωσε στο CBS μετά την κυκλοφορία του «Lover».

«Υπάρχει διαφορετικό λεξιλόγιο για τους άνδρες και τις γυναίκες στη μουσική βιομηχανία, σωστά; […] Όταν ένας άνδρας κάνει κάτι, είναι στρατηγική. Όταν μία γυναίκα κάνει το ίδιο πράγμα, είναι εσκεμμένο. Σε έναν άνδρα επιτρέπεται να αντιδράσει, μια γυναίκα μπορεί μόνο να αντιδράσει υπερβολικά», είχε πει.

Αφήστε το σχόλιό σας