Συγκινημένη ήταν η Taylor Swift για την επέτειο ενός έτους από τη δικαστική δικαίωσή της ως θύμα σεξουαλικής επίθεσης.

Στις 14 Αυγούστου συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την δικαστική νίκη της Taylor Swift επί του ραδιοφωνικού παραγωγού εναντίον του οποίου είχε καταθέσει αγωγή κατηγορώντας τον για σεξουαλική επίθεση, επειδή τη θώπευσε σε ένα «meet-and-greet», το 2013.

Η διάσημη τραγουδίστρια αξίωσε και κέρδισε συμβολική αποζημίωση ενός δολαρίου, σημειώνοντας όμως μία ιδιαίτερα σημαντική προσωπική νίκη.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στην Τάμπα της Φλόριντα για το sold out «Reputation Stadium Tour», το βράδυ της Τρίτης (14/08), η Taylor Swift αν είστε και λίγο χρόνο από το πρόγραμμα για να πραγματοποιήσει μία συναισθηματική ομιλία αναφορικά με την ημέρα όπου αποδόθηκε δικαιοσύνη.

«Αυτήν ακριβώς την ημέρα ένα χρόνο πριν, δεν έπαιζα σε ένα sold-out στάδιο στην Τάμπα. Ήμουν σε μία δικαστική αίθουσα στο Ντένβερ του Κολοράντο», ανέφερε η 28χρονη τραγουδίστρια στο πλήθος.

«Αυτήν την ημέρα ένα χρόνο πριν, οι ένορκοι αποφάνθηκαν υπέρ μου και είπαν ότι με πίστεψαν», συνέχισε. «Σκέφτομαι όλους αυτούς τους ανθρώπους που δεν τους πίστεψαν και τους ανθρώπους που δεν τους έχουν πιστέψει ακόμα είναι τους ανθρώπους που φοβούνται να μιλήσουν επειδή νομίζουν ότι δε θα τους πιστέψουν.»

Taylor Swift - Hit Channel

Ενόσω τα δάκρυα ήταν έτοιμα να κυλήσουν στο πρόσωπό της, η Taylor Swift ζήτησε συγγνώμη από όλα τα θύματα σεξουαλικών επιθέσεων για τα οποία δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη, όπως συνέβη στη δική της περίπτωση.

«Ζητώ συγγνώμη από οποιονδήποτε δεν τον πίστεψαν ποτέ, επειδή δεν ξέρω τι στροφή θα είχε πάρει η ζωή μου, εάν δε με πίστευε ο κόσμος όταν είπα ότι κάτι μου είχε συμβεί», είπε.

«Ήθελα απλώς να πω ότι έχουμε τόσο πολύ ακόμα να προχωρήσουμε και σας είμαι τόσο ευγνώμων παιδιά που ήσασταν εκεί για εμένα, κατά τη διάρκεια αυτού που ήταν ένα πραγματικά φρικτό μέρος της ζωής μου», συμπλήρωσε, ευχαριστώντας τους θαυμαστές της για την υποστήριξη.

Όταν η Taylor Swift ολοκλήρωσε την ομιλία της, οι θεατές ύψωσαν… χαρτονομίσματα του ενός δολαρίου, γιορτάζοντας τη δικαστική νίκη της pop star.

Η ίδια κίνηση εξαπλώθηκε και στα κοινωνικά δίκτυα, όπου οι «Swifties» δημοσίευσαν φωτογραφίες του με χαρτονομίσματα του ενός δολαρίου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας