Το «September» των Earth, Wind & Fire αποκτά νέα πνοή με την ερμηνεία της Taylor Swift.

Παρασκευή και 13 και η Taylor Swift δε θα μπορούσε να χάσει την ευκαιρία να αφήσει ανεκμετάλλευτο τον αγαπημένο αριθμό της και να μη χαρίσει δύο μοναδικά δώρα στο κοινό της.

Η αστέρας της pop έχει δώσει τέλος στη διαμάχη με το Spotify εδώ καιρό, καθότι όχι μόνο επανέφερε το σύνολο της δισκογραφίας της στην πλατφόρμα πριν ένα χρόνο σχεδόν, αλλά συνεχίζει με διάφορες αποκλειστικές συνεργασίες με την υπηρεσία streaming.

Παρότι το έκτο προσωπικό άλμπουμ της, το «reputation», άργησε τρεις εβδομάδες να γίνει διαθέσιμο για streaming, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια γύρισε πρόσφατα ένα δεύτερο video clip για το «Delicate» που προβλήθηκε μόνο στην πλατφόρμα του Spotify.

Λίγες ημέρες αργότερα, η Taylor Swift επισκέφθηκε την πόλη όπου έζησε την εφηβική ηλικία της και έκανε τα πρώτα της βήματα στη μουσική, το Νάσβιλ, προκειμένου να ηχογραφήσει δύο τραγούδια για τα Spotify Sessions.

Η pop star διασκευάζει τη διαχρονική επιτυχία «September» του αμερικανικού R&B, soul και funk συγκροτήματος των Earth, Wind & Fire, που γνώρισε το απόγειο της δόξας του τη δεκαετία του 1970.

Το «September» κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1978, ανεβαίνοντας στο Νο8 του «Billboard Hot 100» στην Αμερική και στο Νο3 του βρετανικού chart. Ένα από τα βασικά γνωρίσματα του τραγουδιού είναι οι ασυνήθιστοι στίχοι του Maurice White, ηγέτη της μπάντας, που δεν έχουν συγκεκριμένο νόημα.

Συγχρόνως, η Taylor Swift παρουσιάζει την acoustic εκτέλεση του «Delicate».

Το «Delicate» είναι νέο single από το «reputation», το οποίο χρειάστηκε μόλις τέσσερις ημέρες κυκλοφορία για να γίνει το εμπορικότερο άλμπουμ του 2017 στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας