Περίμενες τίποτα λιγότερο;

Η συλλογή με πλατινένιους δίσκους της Taylor Swift γίνεται πλουσιότερη… Η popstar είδε ήδη το τελευταίο της άλμπουμ, «Reputation», που κυκλοφόρησε στις 10 Νοεμβρίου να γίνεται πολυ-πλατινένιο!

Η Taylor Swift είναι η βασίλισσα των πωλήσεων στις ΗΠΑ! Σε λίγες ώρες, η popstar έλαβε πολλές πιστοποιήσεις από την RIAA (Recording Industry Association of America), εδραιώνοντας έτσι την εμπορική κυριαρχία στην πατρίδα της.

Το τελευταίο της άλμπουμ, «Reputation», που κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο, έχει ήδη γίνει 3 φορές πλατινένιο, έχοντας ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια αντίτυπα:

Αλλά δεν είναι μόνο η επιτυχία του «Reputation», η Taylor έχει καλά αποτελέσματα και στα single. Αν και τα πρώτα συλλέγουν λιγότερη επιτυχία από αυτά των προηγούμενων δίσκων, το lead single έγινε και αυτό 3 φορές πλατινένιο, ενώ το …Ready For It? έφτασε ήδη το ένα εκατομμύριο αντίτυπα.

Το τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό ορόσημο αφορά το δεύτερο άλμπουμ της, «Fearless», το οποίο μπαίνει στο κλαμπ των διαμαντένιων άλμπουμ. Πράγμα που σημαίνει πως το όριο των 10 εκατομμυρίων αντιτύπων έχει ξεπεραστεί!

Αν και αυτή η εβδομάδα το «Reputation» έχασε την κορφή του Billboard 200, στη πρώτη θέση είναι οι U2, η Taylor Swift μόνο χαρούμενη μπορεί να είναι. Από εμπορική άποψη, το κορίτσι δεν φαίνεται να έχει αντιπάλους στις ΗΠΑ, όπου κυριολεκτικά ότι αγγίζει το κάνει χρυσό… ή μάλλον, πλατίνα.

Διαβάστε ακόμα:

Η Taylor Swift είναι το «Πρόσωπο της Χρονιάς» για το «TIME»

Αφήστε το σχόλιό σας