Τώρα μπορείτε να τραγουδήσετε μόνοι ή με την παρέα σας τα αγαπημένα σας τραγούδια από το «Reputation» της Taylor Swift.

Το «Reputation» της Taylor Swift διατίθεται πλέον και σε έκδοση καραόκε.

Το έκτο προσωπικό άλμπουμ της Αμερικανίδας pop star κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Νοέμβριο από την Big Machine Records σε παγκόσμια διανομή της Universal Music για να κάνει ντεμπούτο στο Νο1 του αμερικανικού «Billboard», με πωλήσεις άνω του ενός εκατομμυρίου.

Μόνο τέσσερις ημέρες χρειάστηκαν για να ανακηρυχθεί το «Reputation» ως η εμπορικότερη κυκλοφορία του 2017 όσον αφορά την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών. Σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα που δημοσιοποίησε πρόσφατα η IFPI, η Taylor Swift αναδείχθηκε τρίτη στην κατάταξη των καλλιτεχνών με τις υψηλότερες πωλήσεις παγκοσμίως για το προηγούμενο έτος.

Αυτή τη στιγμή, το «Reputation» έχει υπερπηδήσει τον πήχη των δύο εκατομμυρίων πωλήσεων σε όλο τον πλανήτη, έχοντας κυριαρχήσει στην κορυφή των charts σε χώρες όπως είναι η Αυστραλία, η Αυστρία, το Βέλγιο, ο Καναδάς, η Ιρλανδία, η Ολλανδία, η Νέα Ζηλανδία, η Νορβηγία, η Ελβετία, και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Στην Ελλάδα αναρριχήθηκε έως το Νο3 του επίσημου IFPI Chart.

Προφανώς, από την έκδοση καραόκε του «Reputation» απουσιάζει η φωνή της Taylor Swift και τα 15 τραγούδια παρουσιάζονται μόνο σε οργανικές εκτελέσεις.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει η απαραίτητη συνοδεία φωνητικών από την αστέρα της pop σε πάρα πολλά σημεία (αλλά και του Ed Sheeran με τον Future στο τραγούδι που συμμετέχουν) για να σας βοηθήσει να τραγουδήσετε καλύτερα, μόνοι ή μαζί με την παρέα σας, τα αγαπημένα σας τραγούδια!

Το «reputation» της Taylor Swift
πούλησε τα διπλάσια από 199 άλμπουμ μαζί

Taylor Swift - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας