Η Taylor Swift απολαμβάνει την επιτυχία του νέου άλμπουμ της και οι αρχικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι το «reputation» θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Taylor Swift έχει συμπληρώσει μόνο μία ημέρα κυκλοφορίας και τα πρώτα στοιχεία από τις πωλήσεις δείχνουν ότι η αστέρας της pop είναι ήδη σε καλό δρόμο για να καταρρίψει το δικό της προηγούμενο ρεκόρ πωλήσεων κατά την πρώτη εβδομάδα.

Το «reputation» αναμένεται να ξεπεράσει το «1989», το οποίο κατέγραψε ένα εκπληκτικό ντεμπούτο το 2014. Βέβαια, εκείνη την όχι και τόσο μακρινή εποχή δεν κυριαρχούσε το streaming στη μουσική βιομηχανία όπως τώρα.

Σύμφωνα με τα περιορισμένα δεδομένα που δόθηκαν στο «Hits Daily Double», ο νέος δίσκος της Taylor Swift εκτιμάται ότι θα πωλήσει μεταξύ 1,3 και 1,5 εκατομμυρίων αντιτύπων κατά την πρώτη εβδομάδα.

Θεωρούν ότι θα πωλήσει τουλάχιστον εκατό χιλιάδες περισσότερους δίσκους από το «1989». Με αυτά τα νούμερα, η τραγουδίστρια θα καταγράψει το τέταρτο συνεχόμενο άλμπουμ της που κάνει ντεμπούτο με πωλήσεις άνω του ενός εκατομμυρίου, ξεπερνώντας κάθε φορά το προηγούμενο. Επιπλέον, Το «reputation» χρειάστηκε μόνο έξι λεπτά να φτάσει στην κορυφή του αμερικανικού iTunes, στοιχειοθετώντας ένα νέο ρεκόρ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η δισκογραφική εταιρεία της 27χρονης Αμερικανίδας, η Big Machine Records, έθεσε τον πήχη των προβλέψεων στις πωλήσεις δύο εκατομμυρίων αντιτύπων! Ο αριθμός που φαντάζει εξωφρενικός, αλλά τίποτα δεν είναι απίθανο πια με την Taylor Swift. Όπως επισημαίνει το «Hits Daily Double», οι αρχικές εκτιμήσεις θα μπορούσαν να ήταν ακόμη υψηλότερες.

Με το «reputation» να γνωρίζει τεράστια αποδοχή και να αποσπά διθυραμβικές κριτικές, η Taylor Swift θα εμφανιστεί ζωντανά στο «Saturday Night Live» το βράδυ του Σαββάτου (11/11) και υπάρχει περίπτωση να ανακοινώσει σύντομα την περιοδεία της.

Διαβάστε ακόμα:
H Taylor Swift ξεπουλά, 800 χιλιάδες αντίτυπα σε λίγα λεπτά

Taylor Swift - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας