Με τους καλύτερους οιωνούς θα ανοίξει η αυλαία στην παγκόσμια περιοδεία της Taylor Swift.

Όταν είχε ξεκινήσει η προπώληση εισιτηρίων για την επικείμενη παγκόσμια περιοδεία της Taylor Swift, το «Reputation Stadium Tour», πολλοί έσπευσαν να κρίνουν και να προδικάσουν κρίνοντας από το αμφιλεγόμενο σύστημα έκδοσης και τις υψηλές τιμές εισιτηρίων.

Δέκα ημέρες πριν ανοίξει επίσημα η αυλαία της περιοδείας οι Κασσάνδρες διαψεύδονται και η Taylor Swift καταρρίπτει το πρώτο ρεκόρ.

Η πρώτη συναυλία του «Reputation Stadium Tour» είναι προγραμματισμένη για τις 8 Μαΐου στο University of Phoenix Stadium της Αριζόνα, η οποία αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους θεατές από την επίσκεψη των One Direction το 2014, όπου είχαν πουληθεί 56.524 εισιτήρια.

Παρόλο που ο ακριβής αριθμός των θεατών και των εισιτηρίων που πουλήθηκαν θα γίνει γνωστός μόνο μετά την ολοκλήρωση της συναυλίας, ο Tom Sadler, πρόεδρος και CEO της Αθλητικής και Τουριστικής Αρχής της Αριζόνα, επιβεβαίωσε στο αμερικανικό «Billboard» ότι το show θα «σπάσει» ρεκόρ.

«Η φρενίτιδα συνεχίζει να αυξάνεται καθώς η Taylor Swift έχει ήδη “σπάσει” το ρεκόρ θεατών στο University of Phoenix Stadium, το οποίο προηγουμένως άνηκε στους One Direction, το 2014 με 56.524 οπαδούς», περιγράφει.

«Έντεκα ημέρες πριν από το show, η Swift έχει ήδη ξεπεράσει τον αριθμό θεατών (των One Direction).»

Η Taylor Swift πραγματοποιεί πυρετώδεις πρόβες για το «Reputation Stadium Tour», στο οποίο δε θα είναι μόνη της. Την 28χρονη αστέρα της pop θα πλαισιώσουν σε όλες τις συναυλίες η Camila Cabello και η Charli XCX.

Το πρόγραμμα του «Reputation Stadium Tour» είναι διαχωρισμένο σε τέσσερα σκέλη και αποτελείται από 51 συναυλίες συνολικά σε Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

Το φινάλε θα δοθεί στις 9 Νοεμβρίου στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας.

 

Αφήστε το σχόλιό σας