Μία αιφνιδιαστική κίνηση της Taylor Swift φανερώνει ότι σημαίνει η ώρα για τη μεγάλη δισκογραφική επάνοδο.

Η Taylor Swift διέγραψε πριν λίγο όλες τις αναρτήσεις από τους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα, αφαιρώντας ακόμη και τις φωτογραφίες προφίλ.

Μην ανησυχείτε. Δεν συνέβη κάτι κακό για να κρούσουμε τον κώδωνα του κινδύνου, όμως υπάρχει σίγουρα λόγος για να χτυπήσει ο συναγερμός!

Τον τελευταίο καιρό, έχουμε σταθεί πολλάκις στην ενδεχόμενη επάνοδο της Taylor Swift στο μουσικό προσκήνιο. Χωρίς να υπάρχει -ακόμη- οτιδήποτε επίσημο, έχει φουντώσει η φημολογία ότι το φετινό φθινόπωρο η «βασίλισσα» θα επιστρέψει στο θρόνο της.

Το 2014, με το «1989» και global hits όπως το «Shake It Off», το «Blank Space», το «Style», το «Bad Blood» και άλλα τραγούδια, η διάσημη τραγουδίστρια απέσπασε τρία βραβεία στα 58α Grammy, διαθέτοντας συνολικά εφτά υποψηφιότητες.

Επιπλέον, το άλμπουμ του «1989» σημείωσε την έβδομη καλύτερη εναρκτήρια εβδομάδα πωλήσεων στην ιστορία στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ υψηλότερες πωλήσεις πρώτης εβδομάδας είχαν να καταγραφούν από το 2002, με το «The Eminem Show» του Eminem.

Αυτές τις ημέρες, η Taylor Swift βγήκε νικήτρια από μία σημαντική δικαστική διαμάχη. Παρόλο που η εκδίκαση δε διήρκεσε μεγάλο χρονικό διάστημα, η υπόθεση κέντρισε την προσοχή των μέσων ενημέρωσης.

Απαλλαγμένη από κάθε βάρος, η «TayTay» μοιάζει έτοιμη για την πολυαναμενόμενη επιστροφή.

Το απόγευμα της Παρασκευής (18/08), έκανε αίσθηση το γεγονός ότι διαγράφηκε ολόκληρη η δραστηριότητα της 27χρονης τραγουδίστριας στα κοινωνικά δίκτυα.

Η σελίδα της στο Facebook:

Taylor Swift - blank Facebook - Hit Channel

UPDATE: Η σελίδα της στο Facebook διαγράφηκε, χάνοντας τα 74+ εκατομμύρια likes και δημιουργήθηκε μία νέα.

Το προφίλ της στο Instagram:

Taylor Swift - blank Instagram - Hit Channel

Ο λογαριασμός της στο Twitter:

Taylor Swift - blank Twitter - Hit Channel

Παρόμοια εικόνα εμφανίζει και η επίσημη ιστοσελίδα της, με τον επισκέπτη να αντικρίζει ένα μαύρο φόντο.

Παρότι, εκ πρώτης όψεως, θα μπορούσαν να δείχνουν ανησυχητικές οι συγκεκριμένες κινήσεις, στην πράξη το μήνυμα είναι χαρμόσυνο: Η καινούρια εποχή ξεκινά!

Όπως όλα δείχνουν, η Taylor Swift κάνει το πρώτο βήμα για τη μεγάλη επάνοδο που περιμένουν με αγωνία τα δεκάδες εκατομμύρια των θαυμαστών της σε όλο τον κόσμο. Μία ημέρα όπως η σημερινή, στις 18 Αυγούστου είχε ανακοινωθεί πριν από τρία χρόνια το «1989» και είχε κυκλοφορήσει το «Shake It Off».

Τέλος, πολλοί υποστηρίζουν ότι μέσα στον Αύγουστο pop star θα εμφανιστεί ζωντανά στο «Good Morning America», έχοντας προφανώς κάτι να παρουσιάσει.

Θα υπάρξουν σύντομα ανακοινώσεις; Μείνετε συντονισμένοι!

Δείτε επίσης:
Η Taylor Swift γιορτάζει 100 εκ. πωλήσεις
με ένα μεγάλο δώρο προς το κοινό

Taylor Swift - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας