Ενόσω οι καταθέσεις συνεχίζονται, η Taylor Swift κυριαρχεί σε ένα σημαντικό μέρος της πολύκροτης δίκης για την παρενόχληση που υπέστη.

Η Taylor Swift μόλις σημείωσε μία σημαντική νομική νίκη στη συνεχιζόμενη δίκη όπου επιρρίπτει κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης στον DJ και ραδιοφωνικό παραγωγό David Mueller.

Περιληπτικά, η αστέρας της pop κατηγορεί τον Mueller ότι τη θώπευσε στο παρασκήνιο ενός meet-and-greet. «Ήταν εντελώς εκ προθέσεως και ποτέ δεν ήμουν τόσο σίγουρη για τίποτα στη ζωή μου», είχε καταθέσει στη μαρτυρία της. Με τη σειρά του, ο David Mueller αρνείται την προσβολή και τη βλάβη και υποστηρίζει ότι η Taylor Swift και η ομάδα της τον απέλυσαν χωρίς προφανή λόγο.

Ο ομοσπονδιακός δικαστής απέρριψε την απαίτηση του  ραδιοφωνικού παραγωγού εναντίον της τραγουδίστριας την Παρασκευή (11/08), υποστηρίζοντας ότι δε θα μπορούσε να αποδείξει ότι η pop star κατέστρεψε την καριέρα του, βασιζόμενους ισχυρισμούς ότι τον κοίταξε κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με θαυμαστές το 2013. Ο δικαστής ανέφερε την έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων και μαρτυριών.

Ως αποτέλεσμα, η Taylor Swift δε θα θεωρηθεί υπεύθυνη για την απόλυσή του από το ραδιοφωνικό σταθμό KYGO, ύστερα από το επίμαχο περιστατικό. Ο David Mueller ζητούσε αποζημίωση ύψους τριών εκατομμυρίων δολαρίων (2,54 εκ. ευρώ).

Επιπλέον, απορρίφθηκαν τέσσερις από τους πέντε ισχυρισμούς του David Mueller εναντίον του Frank Bell, μέλος της ομάδας της Taylor Swift και της μητέρας της, της Andrea Swift. Οι δύο τους παραμένουν κατηγορούμενοι στην πρώτη του αγωγή, η οποία αναφέρεται στην προσβολή των μελλοντικών επιχειρηματικών σχέσεων.

Η δίκη για τη σεξουαλική επίθεση και τη βλάβη θα προχωρήσει σε ανάκριση την ερχόμενη Δευτέρα. Και τα δύο μέρη θα έχουν διαθέσιμα εξήντα λεπτά για την ολοκλήρωση των καταθέσεων, καθώς και μία εναρκτήρια αγόρευση και χρόνο για ανταπάντηση.

Η Taylor Swift διεκδικεί (συμβολική) αποζημίωση ύψους ενός δολαρίου.

Δείτε επίσης:
Η Taylor Swift ενώπιον του δικαστηρίου

Taylor Swift - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας