Η αρχική εικόνα στις πωλήσεις εισιτηρίων για την περιοδεία της Taylor Swift δεν ανταποκρίνεται στις προβλέψεις.

Η Taylor Swift κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Νοέμβριο το εμπορικότερο άλμπουμ του 2017 και αναφερόμαστε φυσικά στο πολυαναμενόμενο «reputation», όμως η προπώληση εισιτηρίων για την επερχόμενη περιοδεία της φέρεται ότι δεν κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα.

Δεδομένου του τεράστιου αριθμού πωλήσεων που κατέγραψε το «reputation» και του ενθουσιασμού που περιβάλλει οτιδήποτε κάνει γενικότερα η pop star, πολλοί υπέθεσαν ότι το «Reputation Stadium Tour» θα είναι μία από τις μεγαλύτερες περιοδείες του 2018. Ωστόσο, η πραγματικότητα δείχνει ότι δεν είναι εφικτό να συμβεί, τουλάχιστον επί του παρόντος.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει αρχίσει από τις 13 Δεκεμβρίου, αλλά όπως σημειώνει η «New York Post», καμία από τις 33 συναυλίες που έχουν προγραμματιστεί από τις 8 Μαΐου έως τις 6 Οκτωβρίου δεν είναι sold out στην πλατφόρμα της «Ticketmaster».

Η σύγκριση με την περιοδεία του «The 1989 World Tour», όπου τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά σε πολλά μέρη ανά τον κόσμο, δεν αποφεύγεται.

Taylor Swift: Η «σταχτοπούτα» της country
που έγινε βασίλισσα της pop

Εν τω μεταξύ, η «New York Post» επικαλείται «εμπιστευτική πηγή από τη μουσική βιομηχανία» που υποστηρίζει ότι «οι πωλήσεις μέχρι στιγμής είναι μεγάλη απογοήτευση. Υπάρχουν εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, εισιτήρια για κάθε show».

Το αμφιλεγόμενο σύστημα έκδοσης εισιτηρίων που επέλεξε η Taylor Swift αυτή τη φορά και οι τιμές των εισιτηρίων που είναι αρκετά υψηλές έχουν γίνει αιτία για παράπονα. Οι οπαδοί της τραγουδίστριας έχουν διαμαρτυρηθεί στο Twitter για το απαγορευτικό κόστος που ανέρχεται έως και τα 7.000 δολάρια.

Ο Αντιπρόεδρος και επικεφαλής μουσικής της «Ticketmaster», David Marcus, δήλωσε ότι οι φαινομενικά χαμηλές πωλήσεις είναι στην πράξη… μέρος του σχεδίου:

«Θα θέλαμε να πουλήσουμε μέχρι το τελευταίο εισιτήριο στη συναυλία της, όταν θα ανεβαίνει στη σκηνή κάθε νύχτα. Δεν προσπαθούμε όλα τα εισιτήριά της σε ένα λεπτό, προσπαθούμε να καταλάβουμε πώς να πουλήσουμε εισιτήρια με έναν πιο σύγχρονο τρόπο», είπε.

Το «reputation» της Taylor Swift
πούλησε τα διπλάσια από 199 άλμπουμ μαζί

Taylor Swift - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας