Μία μεγάλη αστέρας με μεγάλη καρδιά.

Η πρόβα τζενεράλε της Taylor Swift ενόψει της περιοδείας της ήταν καταπληκτική.

Η pop star άνοιξε για πολλοστή φορά την καρδιά της και κάλεσε στο στάδιο «University of Phoenix» του Glendale, στην Αριζόνα των ΗΠΑ, ανάδοχα και υιοθετημένα παιδιά μαζί με τις οικογένειές τους, ώστε να παρακολουθήσουν τη γενική πρόβα και να κάνουν όλοι μαζί ένα πάρτι τρώγοντας πίτσα, μερικές ώρες πριν την πολυαναμενόμενη έναρξη του «Reputation Stadium Tour».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Taylor Swift τραγούδησε μπροστά σε 2.000 οικογένειες.

Ένας από τους θεατές ανέφερε στο «E! News» ότι μετά το τέλος της συναυλίας – πρόβας, η 28χρονη τραγουδίστρια τους ανέβασε όλους στη σκηνή για να βγάλουν φωτογραφίες. Κάθισε σχεδόν τέσσερις ώρες να φωτογραφίζεται και να συναντά μία προς μία τις οικογένειες.

Η Kellie Dillon, που ήταν ανάμεσα στους τυχερούς θεατές, αποκαλύπτει:

«Λάβαμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πριν από λίγες ημέρες μέσω ενός οργανισμού που ονομάζεται AZAFAP. Βοηθούν στην οργάνωση εκδηλώσεων και εξωσχολικών πραγμάτων για παιδιά σε αναδοχή και ανάδοχες οικογένειες. Μοίρασαν 2.000 και όλοι νόμιζαν στην αρχή ότι ήταν απάτη.»

Στη συνέχεια λέει: «Σκεφτήκαμε ότι ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά όλοι το κρατήσαμε μυστικό (σύμφωνα με τις εντολές της Taylor Swift) και σίγουρα περάσαμε πάρα πολύ καλά.»

Όπως επισήμανε, η οικογένεια της είναι ανάδοχος παιδιού εδώ και τρία χρόνια, ενώ έχει προχωρήσει και σε υιοθεσία.

«Δε νομίζω ότι η Taylor καταλαβαίνει τι σημαίνει γι’ αυτές τις ανάδοχες και θετές οικογένειες! Μερικά από αυτά τα παιδιά έχουν περάσει από τρομερά άσχημα στη διάρκεια της ζωής τους, έτσι η απόδραση για ένα απίστευτο βράδυ σαν αυτό ήταν εξωπραγματική! Ήταν τόσο αυθεντική και πραγματικά αισθανόμασταν ότι ήμασταν με μία φίλο σε ένα πάρτι για πίτσα στο τέλος της νύχτας, ένα μαγικό βράδυ που δε θα ξεχάσουμε ποτέ», ολοκληρώνει.

 

Αφήστε το σχόλιό σας