Αρχική People Η Taylor Swift πλήρωσε τα δίδακτρα για τις σπουδές θαυμάστριάς της

Η Taylor Swift πλήρωσε τα δίδακτρα για τις σπουδές θαυμάστριάς της

-

Δες και αυτά

Η Taylor Swift ανταπέδωσε τη στήριξη νεαρής θαυμάστριας της.

Η Taylor Swift πλήρωσε τα δίδακτρα Καναδής θαυμάστριάς της, η οποία δυσκολευόταν να συνεχίσει τη φοίτησή της στο κολέγιο.

Η Ayesha Khurram είχε περιγράψει με δημοσίευσή της στο Tumblr ότι η οικογένειά της δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο κόστος των διδάκτρων για τη φοίτησή της στο κολέγιο και για το ενοίκιό της για το επόμενο εξάμηνο, καθώς οι γονείς της αμείβονται με τον κατώτατο μισθό και η μητέρα της αντιμετωπίζει χρόνια νεφρική νόσο.

Το μήνυμα συνοδευόταν από τη διεύθυνση του e-mail που είχε συνδεδεμένο στο λογαριασμό της στο PayPal, μέσω του οποίου ζήτησε τη συνδρομή των διαδικτυακών φίλων της για την κάλυψη μέρους των εξόδων της.

Μετά από δύο ώρες η Khurram έλαβε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της μία αναπάντεχη ειδοποίηση: Η Taylor Swift είχε στείλει στη νεαρή θαυμάστριά της το ποσό των 6.386,47 δολαρίων.

«Ayesha, συνέχισε να σπουδάζεις», έγραψε η pop star.

«Δημοσίευσα ότι δυσκολευόμουν να πληρώσω τα δίδακτρα. Δύο ώρες αργότερα, ήρθε αυτό το μήνυμα στο e-mail. Δεν έχω λόγια και δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω… Δεν έχω λόγια…», ήταν η αντίδραση της Ayesha Khurram.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Taylor Swift στηρίζει θαυμαστές της που αντιμετωπίζουν οικονομικά ή άλλης φύσεως προβλήματα. Το 2017 είχε αγοράσει σπίτι σε έγκυο θαυμάστριά της ενώ το 2015 είχε πληρώσει τα δίδακτρα μίας ακόμη fan.

 

Αφήστε το σχόλιό σας