Ποιοι είναι οι άνδρες και οι γυναίκες χρήστες του Twitter με τη μεγαλύτερη επιρροή;

Μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα παραγωγική στο Twitter, αλλά σίγουρα ασκεί επιρροή. Η Taylor Swift κατέχει τώρα τον τίτλο του πιο επιδραστικού χρήστη του Twitter για το 2018.

Παρά τη δημοσίευση μόνο 13 tweets καθ’ όλη τη διάρκεια του 2018 μέχρι σήμερα, διότι είναι περισσότερο χρήστης του Instagram, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια σκαρφάλωσε στην κορυφή της ετήσιας λίστας με τα πιο επιδραστικά πρόσωπα του Twitter.

Η λίστα συντάσσεται από το «Bandwidth», το οποίο χρησιμοποιεί μια σειρά δεδομένων για να καταγράψει τον αριθμό των engagements (συμμετοχή / εμπλοκή) που δημιουργούνται από κάθε tweet.

Η Taylor Swift βαθμολογήθηκε με 98 και κατέκτησε την κορυφή της φετινής λίστας.

H Gemma Joyce, δημοσιογράφος δεδομένων για την «Brandwatch» εξήγησε ότι το πολύ tweeting δε μεταφράζεται αναγκαστικά σε επιρροή.

«Ο Justin Bieber, ο οποίος υπήρξε σταθερός στη λίστα των 10 τα τελευταία τρία χρόνια, σπάνια χρησιμοποιεί το Twitter», σημείωσε η Joyce. «Όμως είναι σε θέση να δημιουργεί πολύ engagement».

Τα αποτελέσματα της έρευνας του «Bandwidth» αποκαλύπτουν τους άνδρες και γυναίκες που άσκησαν τη μεγαλύτερη επιρροή στο Twitter.

Οι γυναίκες με τη μεγαλύτερη επιρροή στο Twitter για το 2018

1. Taylor Swift (βαθμολογία: 98)
2. Katy Perry (βαθμολογία: 96)
3. Kim Kardashian West (βαθμολογία: 96)
4. Demi Lovato (βαθμολογία: 96)
5. Ellen DeGeneres (βαθμολογία: 95)

Οι άντρες με τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο Twitter για το 2018

1. Liam Payne (βαθμολογία: 97)
2. Donald Trump (βαθμολογία: 96)
3. Justin Bieber (βαθμολογία: 95)
4. Barack Obama (βαθμολογία: 95)
5. Cristiano Ronaldo (βαθμολογία: 95)

 

Αφήστε το σχόλιό σας