Η Taylor Swift προετοιμάζει το έδαφος προκειμένου να πραγματοποιήσει τη μεγάλη κίνηση.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα η Taylor Swift έχει προκαλέσει ατελείωτο παροξυσμό.

Η αρχή έγινε την προηγούμενη Παρασκευή, 18 Αυγούστου, όταν διαγράφηκαν όλες οι δημοσιεύσεις από κάθε λογαριασμό της Αμερικανίδας τραγουδίστριας στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ αφαιρέθηκε και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας της.

Όπως ήταν λογικό, επικράτησε αμέσως πανικός στα εκατομμύρια των θαυμαστών της στον κόσμο, ειδικά από τη στιγμή που η συγκεκριμένη ενέργεια συνέπεσε με τα τρία χρόνια από την κυκλοφορία του single «Shake It Off» και την ανακοίνωση του βραβευμένου με Grammy άλμπουμ «1989».

Οι συζητήσεις έχουν φουντώσει και οι εικασίες είναι αμέτρητες. Όμως το γεγονός είναι μόνο ένα: Η Taylor Swift επιστρέφει δριμύτερη και δε χωρά καμία αμφιβολία το αντίθετο!

Έπειτα από το μαύρο που «έπεσε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι δαιμόνιοι «Swifters» ξεκίνησαν να αναζητούν μανιωδώς στοιχεία για το μήνυμα που θέλει να περάσει η pop star. Πολλοί εντόπισαν συσχετισμό με τη σημερινή (21/08) έκλειψη ηλίου που θα είναι ορατή στις Ηνωμένες Πολιτείες για πρώτη φορά μετά από 99 χρόνια.

Το «blackout» στα κοινωνικά δίκτυα, τα ονόματα των πλανητών σε ένα «κρυφό» κώδικα στο προφίλ της στο Tumblr και μία αινιγματική διαφήμιση στην εφημερίδα των «New York Times» που έγραφε ότι «κάτι απίστευτο συμβαίνει τη Δευτέρα (επίσης, υπάρχει έκλειψη)», ήταν ικανά να πυροδοτήσουν τις φήμες ότι η Taylor Swift ετοιμάζει τη μεγάλη κίνηση. Και είχαν δίκιο!

Πριν λίγο, η Taylor Swift ανάρτησε, χωρίς κανένα σχόλιο, ένα μυστηριώδες video διάρκειας δέκα δευτερολέπτων στις σελίδες της, όπου διακρίνεται μία ερπετόμορφη ουρά και τώρα είναι το σημείο που η φρενίτιδα φτάνει στα ύψη. Παραδοσιακά, η έκλειψη συμβολίζει το καινούριο ξεκίνημα και την κάθαρση.

Θα παρατείνει την αγωνία η 27χρονη τραγουδίστρια ή μήπως αυτό είναι το… ορεκτικό για το «κυρίως πιάτο»; Μείνετε συντονισμένοι με το Hit Channel!

QUIZ: Μπορείτε να αναγνωρίσετε
το video clip της Taylor Swift από το gif;

Taylor Swift - quiz - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας