Η περιοδεία της Taylor Swift ολοκληρώθηκε έχοντας στεφθεί από απόλυτη επιτυχία.

Η Taylor Swift έριξε αυλαία στη θριαμβευτική περιοδεία «Reputation Stadium Tour», έπειτα από εξίμισι μήνες και 53 συναυλίες σε τέσσερις ηπείρους του πλανήτη.

Το μεγάλο δόθηκε με δύο συναυλίες στο Τόκιο, στις 20 και 21 Νοεμβρίου.

«Είμαι τόσο τυχερή που ενδιαφέρεστε για οτιδήποτε δημιουργώ, είτε πρόκειται για μουσική είτε για ένα show», είπε η αστέρας της pop, παίζοντας μερικές νότες στο πιάνο, απευθυνόμενη στο πλήθος που είχε κατακλύσει το στάδιο «Tokyo Dome».

«Σας ευχαριστώ που ήρθατε απόψε. Σας ευχαριστώ που ήρθατε για να γίνετε ένα κομμάτι της ζωής μου. Σας αγαπάω», συμπλήρωσε.

Taylor Swift - Reputation Stadium Tour - Hit Channel

Νωρίτερα, η Taylor Swift έγραψε στο Instagram ένα συγκινητικό μήνυμα για την ολοκλήρωση της άκρως επιτυχημένης περιοδείας της, που διοργανώθηκε για την προώθηση του έκτου άλμπουμ της, το τριπλά πλατινένιο «reputation» που έχει σημειώσει πωλήσεις άνω των 5 εκατομμυρίων αντιτύπων παγκοσμίως.

«Είναι τόσο δύσκολο να πιστέψουμε ότι απόψε θα είναι η τελευταία φορά που θα φορέσουμε αυτά τα κοστούμια, θα παίξουμε αυτό το set list, θα χορέψουμε αυτή τη χορογραφία και στη συνέχεια θα αποχαιρετήσουμε την περιοδεία το “Reputation Stadium Tour”», ανέφερε για την εντυπωσιακή υπερπαραγωγή που στήθηκε.

«Ευχαριστώ τα πλήθη που απογείωσαν τη φετινή χρονιά μας. Θα κάνουμε αυτήν την τελευταία συναυλία για όλους εσάς», πρόσθεσε.

Πριν καν ρίξει αυλαία, το «Reputation Stadium Tour» έγινε η δεύτερη γυναικεία περιοδεία στα χρονικά με τα μεγαλύτερα έσοδα, πίσω μόνο από το «Sticky & Sweet Sour Tour» της Madonna (2008 – 2009).

Η προηγούμενη περιοδεία της Taylor Swift, το λαμπερό «The 1989 World Tour» (2015), κατέχει την τέταρτη θέση στην ίδια λίστα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας