Μία απρόβλεπτη διαρροή φαίνεται πως έγινε αιτία για να χαλάσουν τα σχέδια της Taylor Swift, η οποία δεν πτοήθηκε.

Η Taylor Swift δημιουργούσε με μόχθο κλίμα έντονου μυστηρίου τις τελευταίες ημέρες, όμως οι πολυμήχανοι θαυμαστές της κατάφεραν να αποκαλύψουν το μεγάλο μυστικό λίγο πριν ανακοινωθεί επίσημα ή… να οδηγήσουν εκείνοι στη βιαστική αποκάλυψη!

Από την προηγούμενη Παρασκευή (18/08), η pop star έχει στρέψει όλα τα φώτα επάνω της.

Πρώτα πραγματοποίησε μαζική εκκαθάριση σε κάθε λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τη διαγραφή όλου του περιεχομένου που είχε αναρτηθεί και μετά άρχισε να δημοσιεύει μία σειρά από αινιγματικά teasers όπου διακρινόταν ένα… φίδι.

Δεν υπήρξε αμφισβήτηση, η Taylor Swift προετοίμαζε το έδαφος για την πολυαναμενόμενη επάνοδο που δεν ήταν πια μυστικό. Ήταν άγνωστες όμως όλες οι σχετικές πληροφορίες.

Εξερευνώντας τον κώδικα στην επίσημη ιστοσελίδα της 27χρονης τραγουδίστριας, οι δαιμόνιοι θαυμαστές της εντόπισαν μία σελίδα με τον τίτλο «Reputation» που οδήγησε στη μεγάλη αποκάλυψη: Στο ολοκαίνουριο άλμπουμ της Taylor Swift.

Όπως πληροφορηθήκαμε και αργότερα, ο έκτος δίσκος της «Tay Tay» ονομάζεται «Reputation» και θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου από την Big Machine Records και τη Universal Music.

Τα στοιχεία διέρρευσαν άμεσα σε μουσικό φόρουμ του εξωτερικού και ανάμεσά τους υπάρχουν ορισμένες ακόμη λεπτομέρειες που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.

Το άλμπουμ θα περιέχει δώδεκα τραγούδια και το πρώτο single που ανυπομονούμε να ακούσουμε στις 25 Αυγούστου έχει διάρκεια 8 λεπτά και 47 δευτερόλεπτα. Επιπλέον, θα είναι τέταρτο στη ροή του «Reputation».

Taylor Swift - Reputation - site page - Hit Channel

Αναμενόμενα, η σελίδα αφαιρέθηκε όταν άρχισε να κάνει το γύρο του διαδικτύου, αλλά ήταν ήδη αργά.

Δε γνωρίζουμε ακόμη εάν η διαρροή ανάγκασε το επιτελείο της Taylor Swift να επισπεύσει την ανακοίνωση, όμως η πιθανότητα είναι μεγάλη.

Μυστήριο τέλος:
Η Taylor Swift ανακοινώνει το νέο άλμπουμ «Reputation»

Taylor Swift - Reputation (featured) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας