Η Taylor Swift χειρίστηκε με επαγγελματισμό το τεχνικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε στη συναυλία στα πάτρια εδάφη της.

Η περιοδεία του «Reputation Stadium Tour» συνεχίζεται με απόλυτη επιτυχία για την Taylor Swift, με πιο πρόσφατη στάση τη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία απέχει 103 χιλιόμετρα από τη γενέτειρά της pop star, την πόλη του Reading.

Το βράδυ του Σαββάτου 14 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια της δεύτερης από τις δύο συναυλίες που ήταν προγραμματισμένες στο γήπεδο «Lincoln Financial Field» της Φιλαδέλφειας, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια είχε ένα απρόοπτο που δε φάνηκε να την αιφνιδιάζει και αντιθέτως, το χειρίστηκε άψογα.

Καθώς η Taylor Swift τραγουδούσε το «Delicate» αιωρούμενη μέσα σε ένα τεράστιο μεταλλικό καλάθι, που ήταν επενδυμένο με άσπρα φώτα, ο μηχανισμός που τη μετέφερε από τη μία άκρη του κατάμεστου γηπέδου στην άλλη κόλλησε, με αποτέλεσμα να μείνει κρεμασμένη στον αέρα.

«Είμαι σίγουρη ότι έχω κολλήσει εδώ πάνω. Ωστόσο είναι ωραία η θέα», είπε στο πλήθος η αστέρας της pop.

Όσο μηχανικοί προσπαθούσαν να επιδιορθώσουν το πρόβλημα, η Taylor Swift τραγούδησε a capella το τραγούδι «Our Song» από τον παρθενικό δίσκο της με τίτλο το όνομά της, που κυκλοφόρησε το 2007, χαρίζοντας μία σπάνια στιγμή στους δεκάδες χιλιάδες θεατές.

Τελικά, η λύση δόθηκε με ένα δεύτερο «καλάθι» που μετέφερε με ασφάλεια την 28χρονη τραγουδίστρια στη δεύτερη σκηνή.

«Αυτό που μόλις είδατε ήταν εμένα να πηγαίνω πάνω και κάτω μέσα σε αυτό το λαμπερό καλάθι», είπε η Taylor Swift. «Υποτίθεται ότι θα με πήγαινε στην άλλη άκρη του σταδίου», εξήγησε. «Οπότε αυτό που συμβαίνει τώρα είναι βασικά ότι χαλαρώνω περιμένοντας να καταλάβω τι θα συμβεί μετά.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας