«Άλλη μία ημέρα, άλλο ένα δράμα»… Η Taylor Swift και η Katy Perry διασταυρώνουν πάλι τα ξίφη τους.

Ο «πόλεμος» μεταξύ της Taylor Swift και της Katy Perry εξακολουθεί να είναι επίκαιρος. Αυτή τη φορά, το πρόβλημα δημιουργεί η μελλοντική περιοδεία της πρώτης, το «Reputation Stadium Tour».

Με την πώληση ήδη πάνω από 1,6 εκατομμυρίων αντιτύπων παγκοσμίως, το νέο άλμπουμ «reputation» επιτρέπει στην Taylor Swift να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο και να προτείνει μία «νέα Taylor». Πρόσφατα, ανακοίνωσε το πρόγραμμα για το «Reputation Stadium Tour», με 27 συναυλίες στις Ηνωμένες Πολιτείες και τρεις στην Ευρώπη.

Το ευρωπαϊκό ταξίδι είναι εκείνο που αναζωπυρώνει την περιβόητη διαμάχη.

Ενώ η Katy Perry ξεκίνησε με δυσκολίες -στην προπώληση- τη δική της περιοδεία, το  «Witness: The Tour», η Taylor Swift επέλεξε να επισκεφθεί το Ηνωμένο Βασίλειο την ίδια περίοδο με τη συνάδελφό της, τον Ιούνιο του 2018.

Η κατά κόσμον Katheryn Hudson θα βρεθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο από τις 14 έως τις 25 Ιουνίου και η «TayTay» από τις 8 έως τις 22 Ιουνίου. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ταυτόχρονη παρουσία των δύο αστέρων στο ίδιο έδαφος δεν είναι απλή σύμπτωση.

Για ορισμένους, το γεγονός ότι η Τaylor Swift τοποθέτησε στον τίτλο της περιοδείας τη λέξη «Στάδιο», είναι μία υπενθύμιση προς τους ανταγωνιστές ότι εμφανίζεται στους μεγαλύτερους διαθέσιμους χώρους.

Χαρακτηριστικά, η Taylor Swift θα τραγουδήσει για μία βραδιά στο «Wembley Stadium» μέγιστης χωρητικότητας 90.000 ατόμων και η Katy Perry θα δώσει δύο συναυλίες στο «The O2 Arena» των 20.000 ατόμων, όταν θα κάνουν στάση στο Λονδίνο. Στο Μάντσεστερ αντίστοιχα, η 27χρονη Αμερικανίδα θα εμφανιστεί στο «Etihad Stadium» μέγιστης χωρητικότητας 60.000 ατόμων και η 33χρονη ομοεθνής της θα τραγουδήσει στο «Manchester Arena» των 21.000 ατόμων.

Η διαφορά είναι εμφανής και η σύγκριση στις πωλήσεις εισιτηρίων θα είναι αναπόφευκτη.

Διαβάστε ακόμα:
Η Katy Perry απαγορεύει την Taylor Swift στο «American Idol»

Taylor Swift - Katy Perry - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας