Η πρώτη γυναίκα που κατακτά δις το βραβείο του Καλύτερου Άλμπουμ στα Grammy έγινε η Taylor Swift και συνόδευσε την επιτυχία της με ένα λόγο που θα συζητηθεί.

Η Taylor Swift εντοπίζεται ανάμεσα στους μεγάλους νικητές των εφετινών Grammy Awards, κατακτώντας τρία βραβεία στις εφτά κατηγορίες όπου είχε τεθεί ως υποψήφια. Αναμενόμενα, ο μεγαλύτερος νικητής της απονομής ήταν ο Kedrick Lamar επιτυγχάνοντας το 7 στα 11 (βραβεία / υποψηφιότητες).

Παρ’ όλα αυτά η νεαρή Αμερικανίδα στιγμάτισε την τελετή αποσπώντας δύο φορές το βραβείο του Καλύτερου Άλμπουμ της Χρονιάς για το «1989», στη γενική και την pop κατηγορία. Κατά αυτόν τον τρόπο αναδεικνύεται ως η πρώτη γυναίκα στην ιστορία του θεσμού η οποία σημειώνει το εν λόγω επίτευγμα.

Η Taylor Swift άδραξε την ευκαιρία και από το βήμα της σκηνής έκανε δηλώσεις που θα συζητηθούν:

«Ως η πρώτη γυναίκα που κερδίζει το Άλμπουμ της Χρονιάς στα Grammys για δύο φορές, θα ήθελα να πω σε όλες τις νεαρές γυναίκες εκεί έξω ότι υπάρχουν άνθρωποι σε όλο το δρόμο που θα προσπαθήσουν και θα υποσκάψουν την επιτυχία σας είτε θα πάρουν τα εύσημα για τα κατορθώματά σας είτε για τη δόξα σας. Αλλά εάν εστιάσετε απλά στη δουλειά και δεν αφήσετε αυτά τα άτομα να σας αποσπάσουν, μία ημέρα όπου θα ξέρετε προς τα πού βαδίζετε θα κοιτάξετε γύρω και θα ξέρετε ότι ήσασταν εσείς και ο κόσμος που σας αγαπάει αυτοί που σας έφεραν εδώ. Και εκείνο θα είναι το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο.»

Τα σχόλια έχουν «ανάψει» και πολλοί υποψιάζονται ότι το λογύδριο της Taylor Swift έκρυβε σαφείς υπαινιγμούς προς το πρόσωπο του Kanye West. Ο rapper συμπεριέλαβε στον καινούριο δίσκο του ένα κομμάτι που αναφέρεται άκομψα στην Taylor Swift, προκαλώντας έτσι την άμεση και οξεία αντίδραση της.

Η Taylor Swift κατέκτησε επίσης και το βραβείο Καλύτερου Μουσικού Video για το clip του «Bad Blood».

Δείτε την πολυσυζητημένη ομιλία της Taylor Swift:

Μην το χάσεις: Όλοι οι νικητές των βραβείων Grammy για το 2016!

Αφήστε το σχόλιό σας