Taylor Swift & Harry Styles
Taylor Swift & Harry Styles

Μετά από ένα φλερτ την άνοιξη το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί και η επιβεβαίωση έρχεται από τον Αμερικάνο παρουσιαστή Mario Lopez

Ναι «αναβιώνει» και πάλι το παθός της Taylor Swift και του Harry Styles των One Direction και την Αμερικανίδα τραγουδίστρια δέχεται «απειλές θανάτου» από τις Directioners.

Taylor και Harry είχαν ήδη μια σύντομη περιπέτειά την περασμένη άνοιξη, που τελείωσε μετά την αναχώρησή του για την Αυστραλία και την υποτιθέμενη προδοσία του με το μοντέλο Emma Ostilly, που η Swift ανακάλυψε από το Internet και ένιωσε πολύ άσχημα.

Σύμφωνα με τις φήμες μια πηγή στο RadarOnline, οι δύο νέοι τραγουδιστές έχουν ξαναρχίσει να βγαίνουν πρόσφατα και ο Mario Lopez – παρουσιαστής στο X Factor USA – έχει «δει» να φουντώνει ξανά η φλόγα μεταξύ τους. Στην πραγματικότητα ο Lopez επιβεβαιώσει ότι είδε τον Harry και την Taylor να βολτάρουν χέρι-χέρι και να φλερτάρει μαζί της κατά τη διάρκεια της πρόβας της για την εμφάνιση της στο talent show. Ο Αμερικανός παρουσιαστής δεν έχασε χρόνο και έκανε δημόσιο το θέμα στη ραδιοφωνική του εκπομπή.

Η παρουσία του Styles στο X-Factor για να είναι κοντά στη Taylor είχε επίσης επιβεβαιωθεί και από μια άλλη πηγή στο Ε! News, η οποία δήλωσε ότι ο τραγουδιστής του One Direction καθόταν με τη μητέρα της Swift και τους υπόλοιπους από το περιβάλλον της.

Μετά τις «δυσκολίες» του παρελθόντος, τώρα ο Harry θέλει να κάνει σωστά τα πράγματα και μια πηγή κοντά του ανέφερε ότι θα κάνει τα πάντα για να μην τη πληγώσει ξανά.

Οι Directioners δεν είναι καθόλου ευχαριστημένες με την είδηση και οι πιο επιθετικές έχουν δημοσιεύσει αρκετά tweets βαριά κατά της «αντίπαλου» από τις ΗΠΑ: «Θα σκοτώσω τη Taylor Swift δεν πρόκειται ποτέ να βγουν έξω με τον Harry μου,» έλεγε ένα tweet. «Αν πάτε έξω με τον Harry μου, θα σας σκοτώσω», διαβάσαμε σ’ ένα άλλο μήνυμα.

Είναι η «κατάλληλη στιγμή» για την Taylor και τον Harry;

Αφήστε το σχόλιό σας