Η Taylor Swift φέρνει στη δημοσιότητα το making of από τη δημιουργία του «Gorgeous». Πόσος χρόνος απαιτήθηκε και πόσο δύσκολο ήταν;

Εάν είχατε την περιέργεια να μάθετε τη διαδικασία με την οποία η Taylor Swift γράφει τα επιτυχημένα τραγούδια της, τότε εδώ μπορείτε να δείτε περισσότερα.

Σε ένα νέο βίντεο που αναρτήθηκε από την «AT&T», η αστέρας της pop βάζει στα παρασκήνια της δημιουργίας του τελευταίου τραγουδιού που έχει αποκαλυφθεί από το «reputation», του «Gorgeous».

Το βίντεο δεν έχει μαγνητοσκοπηθεί επαγγελματικά. Αντιθέτως, είναι προσωπικές λήψεις της Taylor Swift που παρουσιάζει τη διαδικασία για τη συγγραφή του τραγουδιού. Σε όσα παρακολουθούμε, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ρίχνει «φως» στην πλευρά του δημιουργού, αφού υπογράφει το «Gorgeous» από κοινού με τους Max Martin και Shellback.

Κάθε ενότητα δείχνει την εξέλιξη του τραγουδιού και των στίχων. Είτε με την κιθάρα της είτε στο πιάνο, η Taylor Swift πρόσθετε και αφαιρούσε στίχους, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι γράφει μόνη τα τραγούδια της από τα πρώτα της βήματα στη δισκογραφία.

Τα πλάνα είναι χωρισμένα σε ημέρες και τμήματα, όπου γινόμαστε μάρτυρες της προόδου και προς στο τέλος, η super star έχει έτοιμη την τελική έκδοση του «Gorgeous», που κυκλοφόρησε στις 20 Οκτωβρίου.

Όταν τελειώνει το μέρος με τη δημιουργική διαδικασία, ακολουθεί ολόκληρο το lyric video του «Gorgeous» και υπάρχει λόγος. Με τη συγκεκριμένη μέθοδο δημιουργούνται περισσότερες προβολές για το τραγούδι, οι οποίες προσμετρούνται στην κατάρτιση του αμερικανικού chart.

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Taylor Swift με γενικό τίτλο «reputation» κυκλοφορεί στις 10 Νοεμβρίου και η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει.

Διαβάστε ακόμα:
Θα συμμαχήσουν η Taylor Swift και ο Ed Sheeran
στο ίδιο τραγούδι στο «reputation»;

Ed Sheeran - Taylor Swift - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας