Η Taylor Swift αιφνιδιάζει το κοινό και κυκλοφορεί το τρίτο single του «reputation».

Απομένει λιγότερο από ένας μήνας για το νέο άλμπουμ της Taylor Swift, το «reputation» και έχει περάσει καιρός από τότε που ακούσαμε καινούριο μουσικό δείγμα από την pop star.

Το «Look What You Made Me Do» κυκλοφόρησε στα τέλη Αυγούστου και το «…Ready For It?» στις αρχές Σεπτεμβρίου. Τώρα είναι η σειρά να έρθει στην επιφάνεια άλλο ένα ολοκαίνουριο τραγούδι, αφού η Taylor Swift προμηνύει ένα νέο single που ονομάζεται «Gorgeous».

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο στο Instagram με αλλοιωμένο τον ήχο του τραγουδιού, όπου αναγράφεται ο τίτλος «Gorgeous» με γοτθική γραμματοσειρά σε μοβ φόντο.

Αυτό που ακούγεται στο απόσπασμα είναι ένα… μωρό να λέει τη λέξη «gorgeous», η οποία ακολουθείται από ένα synth ήχο.

Οι δύο υπόλοιπες αναρτήσεις της Taylor Swift στο Instagram υποδεικνύουν ότι το τραγούδι θα κυκλοφορήσει το πρωί της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου, σε ώρα Ελλάδας και θα είναι… υπέροχο.

Εκτός από τις διεργασίες για την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού της αύριο και του άλμπουμ στις 10 Νοεμβρίου, η Taylor Swift έχει υπάρξει αρκετά δραστήρια τις τελευταίες ημέρες.

Γύρισε καινούριο video clip στο Λονδίνο, διοργάνωσε «secret sessions» για επιλεγμένους θαυμαστές της, όπου τους έβαλε να ακούσουν πρώτοι το «reputation» και δημιούργησε τη δική της πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, το «Swift Life», προκειμένου να έρθει πιο κοντά με το κοινό της.

Μείνετε συντονισμένοι με το Hit Channel για να ακούσετε πρώτοι το νέο τραγούδι της Taylor Swift!

Δείτε επίσης:
Το «Look What You Made Me Do» της Taylor Swift
εισβάλλει στις κορυφαίες επιτυχίες της Ελλάδας

Taylor Swift - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας