Απρόσμενες διαστάσεις πήραν οι αντιδράσεις για μία απάντηση που έδωσε η Dua Lipa.

Φανατικοί θαυμαστές της Taylor Swift φέρονται να έχουν απειλήσει τη ζωή της Dua Lipa, όταν η τελευταία εξέφρασε την αγάπη της για τον Kanye West.

Σύμφωνα με το «Rolling Stone», η Βρετανίδα τραγουδίστρια είχε κερδίσει την εύνοια των οπαδών της Αμερικανίδας pop star την ημέρα που εντοπίστηκε να φοράει μία μπλούζα με το όνομα της Taylor Swift, λίγο πριν μία συναυλία στη γερμανική Κολονία.

Η κίνηση της Dua Lipa είχε τραβήξει την προσοχή και της ίδιας της Taylor Swift, η οποία απάντησε «ουρλιάζω από χαρά» για εκείνη τη φωτογραφία.

Dua Lipa - Taylor Swit merchandise - Hit Channel

Ωστόσο, το κοινό της 28χρονης τραγουδίστριας έπαψε να συμπαθεί την Dua Lipa ένα μήνα αργότερα, όταν η Lipa διάλεξε τον Kanye West αντί για την Taylor Swift σε ένα δίλημμα που της τέθηκε.

«Δε σκεφτόμουν την κόντρα τους», εξήγησε για την επιλογή της η 22χρονη. «Σκεφτόμουν για τη μουσική τους και η Taylor Swift είναι καταπληκτική, αλλά είμαι τόσο μεγάλη fan του hip-hop που πιθανώς θα διάλεγα τον Kanye πάνω από οποιονδήποτε», είπε στο «Rolling Stone» για να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Αυτή η προτίμηση πυροδότησε αντιδράσεις ανάμεσα στο κοινό της Taylor Swift, άτομα από το οποίο κατέκλυσαν το λογαριασμό της Dua Lipa με emojis που απεικόνιζαν φίδια και, σε κάποιες ανεκδιήγητες περιπτώσεις, της ευχήθηκαν να πεθάνει.

«Μου έστελναν emojis με φίδια για τρεις ημέρες στη σειρά. Έλεγαν, “εύχομαι να πεθάνεις” και εγώ απαντούσα “Yo! Κυριολεκτικά  δεν είπα τίποτα”», περιγράφει.

Η Dua Lipa τραγούδησε το «New Rules» στα BRIT Awards 2018

Dua Lipa - New Rules - BRIT Awards 2018 - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας