Εκτός από βασίλισσα στη σύγχρονη pop σκηνή, η Taylor Swift αναδεικνύεται και σε βασίλισσα του real estate.

Οι επενδύσεις της Taylor Swift στην αγορά ακινήτων συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Η pop star είναι πλέον ιδιοκτήτρια ενός διαμερίσματος αξίας 9,75 εκατομμυρίων δολαρίων (7,87 εκατ. €) στην πλούσια γειτονιά Tribeca του Μανχάταν, όπου κατοικούν πολλές διασημότητες και επιχειρηματίες. Το σπίτι βρίσκεται στο ίδιο κτίριο με το τεράστιο ρετιρέ που της ανήκει ήδη, το οποίο έχει έκταση 743 τετραγωνικά μέτρα.

Όπως επισήμανε η «New York Post», η τραγουδίστρια έχει ξοδέψει το αστρονομικό ποσό των πενήντα εκατομμυρίων δολαρίων (40,36 εκατ. €) σε ένα μόνο τετράγωνο στην πόλη της Νέας Υόρκης.

Το 2014, η Taylor Swift δαπάνησε σχεδόν είκοσι εκατομμύρια δολάρια όχι για ένα, αλλά για δύο ρετιρέ στο ίδιο κτίριο διαμερισμάτων στο κέντρο της πόλης, γνωστό για τους προηγούμενους και σημερινούς ενοικιαστές του, όπως ο Orlando Bloom και ο Aziz Ansari.

Τα δύο διαμερίσματα ενώθηκαν και ο χώρος των εννέα υπνοδωματίων και εννέα μπάνιων έγινε το σημείο συνάντησης των φίλων της στο πέρασμα των χρόνων.

Στη συνέχεια, τον Σεπτέμβριο του 2017, η 28χρονη Αμερικανίδα έδωσε άλλα 18 εκατομμύρια δολάρια (14,5 εκατ. €) για ένα αρχοντικό λίγα βήματα από την άλλη κατοικία της. Στους τρεις ορόφους του, το ακίνητο των 465 τετραγωνικών μέτρων διαθέτει δικό του γυμναστήριο, θέατρο και θερμαινόμενα δάπεδα, καθώς και σουίτα φιλοξενουμένων με ιδιωτική είσοδο.

Η αυτοκρατορία ακινήτων της Taylor Swift δεν περιορίζεται στη Νέα Υόρκη, φυσικά. Είναι ιδιοκτήτρια ακινήτων σε Beverly Hills, Nashville και Rhode Island.

Εν τω μεταξύ, η αστέρας της pop έχει μπει σε ρυθμό εντατικών προβών εν όψει της περιοδείας της, που αρχίζει το Μάιο και έχει προγραμματισμένες πάνω από πενήντα συναυλίες.

Taylor Swift, Ed Sheeran & Future
σε ένα κοσμογυρισμένο video clip για το «End Game»

Taylor Swift - End Game (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας