Μετά τα μηνύματα στα κοινωνικά δίκτυα, η Taylor Swift έρχεται στο σπίτι σου.

Κάθε νέα επαγγελματική εποχή της Taylor Swift αρχίζει συνήθως με την αλληλεπίδραση με τους οπαδούς της.

Στο «1989», η τραγουδίστρια διοργάνωσε δεξιώσεις για επιλεγμένες ομάδες των θαυμαστών στις διάφορες κατοικίες της. Στο «reputation» θα είναι όλα διαφορετικά: Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια μετέβη έως την Αγγλία, όπου επισκέφθηκε το σπίτι μίας θαυμάστριας εν ονόματι Lara, την Τετάρτη (11/10).

Το κορίτσι ανάρτησε τις φωτογραφίες που τράβηξαν μαζί στα κοινωνικά δίκτυα:

Taylor Swift - Lana - Hit Channel

Καθόλου τυχαία, η Taylor Swift είχε «παρεισφρήσει» στη ζωντανή μετάδοση της Lara στο Instagram τις προηγούμενες ημέρες, όπως έκανε και με άλλους οπαδούς της. Η 27χρονη pop star παρακολουθεί συνεχώς τις κινήσεις του κοινού της στα social media. Κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου, έστειλε μηνύματα σε πολλά άτομα. Θα επισκεφθεί το σπίτι του καθενός;

Οι ενέργειες αποβλέπουν σε ένα συγκεκριμένο στόχο.

Την ίδια ημέρα, η Taylor Swift ανακοίνωσε τη δημιουργία της δικής της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, το «The Swift Life», που θα λανσαριστεί αργότερα μέσα στο έτος. Μερικά από τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής μοιάζουν αρκετά με το παρόμοιο -και όχι πολύ επιτυχημένο- εγχείρημα της Lady Gaga, το κοινωνικό δίκτυο «Little Monsters».

Στο «The Swift Life», οι χρήστες θα λαμβάνουν αποκλειστικές ενημερώσεις από την αγαπημένης τους τραγουδίστρια και θα μπορούν να μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο με τους φίλους τους.

Δείτε την παρουσίαση της εφαρμογής «The Swift Life»:

Δείτε επίσης:
Η Taylor Swift παρακολουθεί τι κάνεις στο Instagram

Taylor Swift - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας