Η Taylor Swift και ο Harry Styles είναι πιθανώς τα ονόματα που θα τραγουδήσουν στη λαμπερή επίδειξη μόδας της «Victoria’s Secret».

Ο γρίφος σχετικά με τους τραγουδιστές που θα εμφανιστούν στη φετινή επίδειξη μόδας της «Victoria’s Secret» στη Σαγκάη φαίνεται πως λύνεται οριστικά με την Taylor Swift και τον Harry Styles.

Η Αμερικανίδα pop star και ο Βρετανός τραγουδιστής – είδωλο ήταν οι αρχικές επιλογές της εταιρείας. Στη συνέχεια, ο διεθνής Τύπος ανέφερε ότι η Taylor Swift απέρριψε την πρόσκληση, με τη «Victoria’s Secret» να στρέφεται στη διέξοδο της Katy Perry και του Miguel.

Ωστόσο, τις προηγούμενες ώρες συνέβη ένα απροσδόκητο γεγονός που άλλαξε ξανά τα πλάνα. Τα δημοσιεύματα ισχυρίζονται ότι η Κίνα απαγόρευσε την είσοδο στην Katy Perry εξαιτίας ενός φορέματος που είχε προκαλέσει πολιτική αντιπαράθεση. Σημειωτέον, η «χώρα του μεταξιού» δε χορήγησε βίζα ούτε στη σύντροφο του Zayn, τη Gigi Hadid, μία από τις καλλονές που θα έπαιρναν μέρος στην πασαρέλα.

Στο κατώφλι της λαμπερής επίδειξης μόδας που θα συγκεντρώσει τα διασημότερα μοντέλα του πλανήτη, μία διαφήμιση στην κινέζικη τηλεόραση ανακοίνωσε ότι τα ονόματα που θα τραγουδήσουν είναι η Taylor Swift και ο Harry Styles, παίρνοντας τη σκυτάλη από την περσινή παρουσία της Lady Gaga, του Bruno Mars και του The Weeknd στο Παρίσι.

Το πρώην ζευγάρι θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί ξανά, σε περίπτωση που ισχύει η πληροφορία, όμως για καθαρά επαγγελματικούς λόγους.

Η ετήσια επίδειξη μόδας της «Victoria’s Secret» θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στη Σαγκάη και θα μαγνητοσκοπηθεί ώστε να προβληθεί από το «CBS» στις 28 Νοεμβρίου.

Διαβάστε ακόμα: Το «reputation» της Taylor Swift
είναι το εμπορικότερο άλμπουμ του 2017

Taylor Swift - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας