Στην Taylor Swift είναι αφιερωμένο το πρώτο τεύχος της βρετανικής «Vogue» για το επόμενο έτος.

Η πρώτη φωτογράφιση της Taylor Swift σε περιοδικό στην εποχή του «reputation» είναι γεγονός.

Η αστέρας της pop φιλοξενείται στο εξώφυλλο του τεύχους Ιανουαρίου 2018 της βρετανικής «Vogue», έχοντας στηθεί μπροστά στη φωτογραφική μηχανή του διάσημου διδύμου των Mert & Marcus, οι οποίοι επιμελήθηκαν και το νέο δίσκο της. Το περιοδικό αφιερώνει 12 σελίδες στην Taylor Swift και βάζει το γενικό τίτλο «Taylor Remade» (Επανασχεδιασμένη Taylor).

Το φόρεμα είναι δημιουργία του οίκου Saint Laurent, μία επιλογή του στιλίστα Anthony Vaccarello. Το χτένισμα φρόντισε ο Paul Hanlon και το make up η Isamaya Ffrench.

Η Taylor Swift έγραψε σε μία ανάρτηση στο Instagram για την εμπειρία:

«Σας ευχαριστώ Edward Enninful και Mert Alas για το πάθος, το πνεύμα και το μεταδοτικό γέλιο σας στο σετ. Ο Mert και ο Marcus τράβηξαν αυτές τις φωτογραφίες για τη βρετανική “Vogue”  και τις φωτογραφίες για το άλμπουμ του “reputation” και ήταν τόσο συνδετική εμπειρία να δουλεύουμε μαζί τόσο κοντά και να μιλάμε τόσο πολύ για το τι θέλαμε να κάναμε.

Έχει περάσει καιρός από το τελευταίο μου εξώφυλλο σε περιοδικό. Είμαι πραγματικά χαρούμενη που το πρώτο μου πάλι ήταν με τέτοιους θαυμάσιους ανθρώπους.»

Taylor Swift - Vogue UK - January 2018 - cover - Hit Channel

Ο αρχισυντάκτης του περιοδικού, Edward Enninful, σχολίασε για τη φωτογράφιση:

«Για εμένα, η ευκαιρία να βοηθήσω στη μεταμόρφωση της πιο συναρπαστικής αγαπημένης της Αμερικής ήταν χαρά. Όσο είχαμε πάρει το pop icon σε ένα επικό ταξίδι μόδας με τους φωτογράφους Mert Alas και Marcus Piggott, αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν η λαμπερή αίσθηση του χιούμορ, αλλά επίσης και πώς, για μία γυναίκα στη δεκαετία των είκοσι, έχει απίστευτη αίσθηση του ποια είναι.»

Taylor Swift - Vogue UK - January 2018 - Hit Channel

«Είναι προφανώς ένας στιχουργός παγκόσμιας κλάσης – και έχει γράψει ένα εκπληκτικό ποίημα μόνο για τη “Vogue” σχετικά με το επίκαιρο θέμα της επανεφεύρεσης και της μετάβασης – όμως επίσης παίρνει πολύ σοβαρά τα καθήκοντά της ως πρότυπο. Η Taylor έχει έντονη επίγνωση των ακολούθων της και του τρόπου με τον οποίο επικοινωνεί με τις νέες γυναίκες και ποτέ δε θα προβάλλει ένα χαρακτήρα που θα στείλει λάθος μήνυμα», τονίζει για τις ευθύνες που έχει αναλάβει η διάσημη τραγουδίστρια.

«Η Taylor λέει ότι δεν έχει δει ποτέ τον εαυτό της να μεταμορφώνεται όπως εδώ και συγκινήθηκα πολύ που είδα πόσο συναισθηματική ήταν αυτή στο τέλος της ημέρας φωτογράφισης στο Λονδίνο», πρόσθεσε.

Taylor Swift - Vogue UK - January 2018 - Hit Channel

Όσο η Talyor Swift προετοιμάζεται για την έναρξη της παγκόσμιας περιοδείας της, το ταξίδι μόδα στο τεύχος Ιανουαρίου 2018 δείχνει την ασταμάτητη δύναμη της pop βασίλισσας που έχει γίνει, έχοντας εξελιχθεί από την pop πριγκίπισσα, γράφει η βρετανική «Vogue» στην ιστοσελίδα της.

Διαβάστε ακόμα:
Το «reputation» της Taylor Swift
πούλησε τα διπλάσια από 199 άλμπουμ μαζί

Taylor Swift - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας