Η Taylor Swift κορυφώνει την αγωνία όσο ερχόμαστε όλο και πιο κοντά στη στιγμή που θα επιστρέψει θριαμβευτικά στη δισκογραφία.

Δεν είναι υπερβολή. Τις τελευταίες ημέρες το μουσικόφιλο κοινό σε κάθε γωνία του πλανήτη κινείται στους ρυθμούς της Taylor Swift, η οποία παραμένει σιωπηλή σε μυστηριώδη επίπεδο.

Ένα ξαφνικό… «blackout» στους λογαριασμούς της Αμερικανίδας τραγουδίστριας στα κοινωνικά δίκτυα την προηγούμενη Παρασκευή (18/08), όπου διαγράφηκε όλο το περιεχόμενο που είχε αναρτηθεί, ήταν αρκετό για να προκαλέσει παροξυσμό στους θαυμαστές της.

Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο: Η νέα «βασίλισσα» της pop επιστρέφει δριμύτερη στο θρόνο της και όλα δείχνουν ότι είναι διατεθειμένη να δώσει μία ηχηρή απάντηση σε όσους την κατέκριναν το τελευταίο διάστημα.

Παρ’ όλα αυτά, το μυστήριο που επικρατεί είναι έντονο, διότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο, καμία απολύτως επίσημη πληροφορία. Αναμενόμενα, οι φήμες που έχουν ξεσπάσει εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα είναι α-τε-λεί-ω-τες.

Η Taylor Swift, βέβαια, φροντίζει να τις φουντώνει με τα αινιγματικά teasers που δημοσιεύει. Πρώτα ένα βίντεο διάρκειας δέκα δευτερολέπτων με μία ουρά ερπετού τη Δευτέρα (21/08) και την επόμενη ημέρα, την Τρίτη (22/08), ακολούθησε το ίδιο βίντεο, αυτή τη φορά με μήκος είκοσι δεύτερα. Είναι πιθανό να δούμε άλλα δύο παρόμοια teasers.

Ποιος θα μπορούσε να είναι ο συμβολισμός του φιδιού; Αρκετοί το συνδυάζουν με τον ορυμαγδό των σχολίων που είχε δεχθεί η «Tay Tay» όταν «γεννήθηκε» κόντρα με τον Kanye West και την Kim Kardashian, με αφορμή τη συγκατάθεσή της για τους στίχους του περιβόητου «Famous».

Τι συμβαίνει τελικά; Πολλοί υποστηρίζουν με βεβαιότητα ότι το νέο τραγούδι της Taylor Swift τιτλοφορείται «Timeless». Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κυκλοφορήσει εντός της τρέχουσας εβδομάδας, με επικρατέστερη -αλλά όχι επιβεβαιωμένη- ημερομηνία την Παρασκευή 25 Αυγούστου.

Θυμηθείτε επίσης ότι εν μέσω του καλοκαιριού είχε διαρρεύσει πως έχει ετοιμάσει «το πιο ακριβό video clip στην ιστορία». Η επάνοδος της 27χρονης pop star αναμένεται να είναι επική.

Ταυτόχρονα, υπάρχει το ίδιο ισχυρό ενδιαφέρον και για το έκτο προσωπικό άλμπουμ της Taylor Swift, όπου και αυτή είναι μία περίπτωση επτασφράγιστου μυστικού. Όσοι παρακολουθούν την πορεία της,  γνωρίζουν ότι για την κυκλοφορία των δίσκων της επιλέγει σταθερά τον Οκτώβριο και ειδικά το τελευταίο δεκαήμερο: Το «1989» διατέθηκε στις 27/10/2014, το «Red» στις 22/10/2012 και το «Speak Now» στις 25/10/2010.

Η αγωνία κορυφώνεται!

QUIZ: Μπορείτε να αναγνωρίσετε
το video clip της Taylor Swift από το gif;

Taylor Swift - quiz - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας