Η Taylor Swift ανανεώνει το «Delicate».

Το «Delicate» της Taylor Swift αποκτά το δικό του remix, δια χειρός του Ryan Tedder των OneRepublic και του Sawyr.

Το τραγούδι αποτελεί το τελευταίο single από τον τελευταίο δίσκο της Αμερικανίδας pop star, το «reputation» που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2017 και χρειάστηκε μόνο τέσσερις ημέρες για να γίνει το εμπορικότερο άλμπουμ του 2017 στις Ηνωμένες Πολιτείες

Διαθέτοντας τις υπογραφές της Taylor Swift και των Σουηδών hitmakers Max Martin και Shellback, το «Delicate» είναι ένα electro-pop ερωτικό τραγούδι.

Θέμα του είναι «αυτό που συμβαίνει όταν συναντάς κάποιον που θες πραγματικά να είναι στη ζωή σου και μετά αρχίζεις να ανησυχείς για το τι έχει ακούσει για εσένα πριν σε συναντήσει», όπως περιγράφει χαρακτηριστικά η 28χρονη τραγουδίστρια.

Τα μέσα ενημέρωσης έχουν γράψει ιδιαίτερα θετικές κριτικές για το τραγούδι.

Το «newsweek» το αποκάλεσε ως «την πρώτη πραγματική στιγμή ευαισθησίας του άλμπουμ», που αποκατέστησε όλη την επιθετικότητα των EDM τραγουδιών που είχαν προηγηθεί.

Ο «Independent» υποστήριξε ότι η Taylor Swift δημιούργησε ένα από τα πιο ειλικρινή και άμεσα δείγματα γραφής της μέχρι σήμερα και το «Delicate» είναι «το καλύτερο παράδειγμα».

Το «Rolling Stone», αντίστοιχα, ανέδειξε το «Delicate» το Νο1 τραγούδι του 2017 και το «Vanity Fair» το ενέταξε στα 17 καλύτερα pop τραγούδια της προηγούμενης χρονιάς, τονίζοντας ότι «η Taylor Swift έχει στην κατοχή της ένα μυστικό όπλο που τη διαχωρίζει από τον ανταγωνισμό»: Τον αληθινά άμεμπτο χαρακτήρα της τραγουδοποιίας της.

 

Αφήστε το σχόλιό σας