Η Taylor Swift επιδόθηκε σε εντατικές πρόβες προκειμένου να απολαύσουμε μία άψογα εκτελεσμένη χορογραφία στο «Delicate».

Λίγο μετά την έλευση του ολοκαίνουριου video clip για το «Delicate», η Taylor Swift μοιράζεται το παρασκηνιακό υλικό που δείχνει πόσο σκληρά δούλεψε για να εκτελέσει τέλεια τη χορογραφία της.

Το μουσικό βίντεο έκανε πρεμιέρα κατά τη διάρκεια των φετινών iHeartRadio Music Awards, την Κυριακή 11 Μαρτίου, όπου η αστέρας της pop κέρδισε το βραβείο για τη «Γυναίκα Καλλιτέχνη της Χρονιάς» και διέθετε πέντε υποψηφιότητες στο σύνολο.

Σύμφωνα με την υπόθεση, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια χορεύει με ακανόνιστες κινήσεις και απελευθερώνει τον πιο ανέμελο εαυτό της, καθώς ήταν αόρατη για μία νύχτα, χάρη σε ένα μαγικό χαρτάκι που της έδωσε ένας άγνωστος.

Η Taylor Swift ανάρτησε δύο βίντεο από τις εντατικές πρόβες, όπου την παρακολουθούμε να εξασκείται με πάθος σε κάθε λεπτομέρεια της απαιτητικής χορογραφίας, ενώ στην οθόνη προβάλλεται παράλληλα και το video clip, προς απόδειξης της άψογης εκτέλεσης όλων των κινήσεων.

Αν και δε φοράει το λαμπερό μπλε φόρεμα, η 28χρονη Αμερικανίδα κλέβει τις εντυπώσεις με τη μαύρη φόρμα γυμναστικής, τους κοιλιακούς της και το καλλίγραμμο σώμα της.

Το μουσικό βίντεο του «Delicate» προβλήθηκε 13 εκατομμύρια φορές τις πρώτες 24 ώρες μετά τη δημοσίευσή του στο YouTube. Τώρα, το κοντέρ αναγράφει τον αριθμό των 27 εκατομμυρίων προβολών.

Παρ’ όλα αυτά, το οπτικοποιημένο «Delicate» με τη σκηνοθεσία του Joseph Kahn, έδωσε τροφή για πολυάριθμα σχόλια στο διαδίκτυο που ισχυρίστηκαν ότι αποτελεί αντιγραφή.

Όπως επισήμαναν πολλά άτομα αμέσως μετά την κυκλοφορία του, το video clip εμφανίζει αρκετές ομοιότητες σε όλα τα επίπεδα με μία τηλεοπτική διαφήμιση της εταιρείας «Kenzo».

Το σενάριο, οι γκριμάτσες, η χορογραφία, η τοποθεσία και τα χρώματα μπήκαν στο μικροσκόπιο.

Η Taylor Swift γίνεται αόρατη
για μία νύχτα στο video clip του «Delicate»

Taylor Swift - Delicate (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας