Οι τρις τους τραγούδησαν το «Livin’ On A Prayer» σε ένα ξεχωριστό event στο Kensington Palace χτες το βράδυ!

Η Taylor Swift μοιράστηκε το μικρόφωνο με τον πρίγκιπα William χθες το βράδυ και ένωσαν τη φωνές του με του Bon Jovi τραγουδώντας το «Livin’ On A Prayer».

Η Αμερικανίδα star ήταν μια από τους εκλεκτούς καλεσμένους που παρέστησαν σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τον Δούκα του Κέμπριτζ  στο Kensington Palace.

Κατά την διάρκεια του galla White Winter, που έγινε εχτές στο Λονδίνο, για την συγκέντρωση χρημάτων  που θα δοθούν σε ίδρυμα για νέους αστέγους., ο πρίγκιπας William α συμφώνησε ν’ ανέβει να τραγουδήσει μαζί με τον rock star  υπό έναν όρο: να ανέβει μαζί τους στη σκηνή , η «πριγκίπισσα της κάντρι μουσικής» όπως αποκαλούν στις ΗΠΑ την Taylor Swift. Αυτή δέχθηκε μετά χαράς και  έτσι  Bon Jovi Taylor Swift και ο πρίγκιπας William τραγούδησαν στους ήχους του «Livin’ On A Prayer».

Οι περίπου 600 καλεσμένοι απόλαυσαν το μουσικό τρίο και βέβαια ο δεύτερος στη διαδοχή στον βρετανικό θρόνο …κέρδισε τις εντυπώσεις και ένα θερμό χειροκρότημα! Η σύζυγός του και Δούκισσα του Cambridge Kate δε μπόρεσε όμως να απολαύσει τις επιδόσεις του, καθώς έκανε baby sitting στο νεογέννητο George σε άλλη πτέρυγα του Ανακτόρου.

Να αναφέρουμε ότι οι καλεσμένοι στην εκδήλωση είχαν πληρώσει 596 ευρώ έκαστος.

 

Αφήστε το σχόλιό σας