Αστρονομικά είναι τα ποσά που κερδίζουν κάθε ώρα η Taylor Swift και η Beyoncé.

Δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι οι διασημότητες κερδίζουν πολλά χρήματα, αλλά έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι τα έσοδά τους ανά ώρα ονομάτων όπως η Taylor Swift και η Beyoncé;

Σε μία νέα έκθεση του «Business Insider», υπολογίζονται οι ωριαίες αποδοχές διάσημων εκατομμυριούχων με βάση τα υψηλότερα ετήσια κέρδη που είναι γνωστά και τις πληροφορίες για τα περιουσιακά τους στοιχεία, σύμφωνα με εκτιμήσεις του «Forbes».

Στην κορυφή της λίστας είναι ο Αμερικανός ηθοποιός, παραγωγός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και επιχειρηματίας, George Clooney, ο οποίος κερδίζει 27.283 δολάρια κάθε 60 λεπτά.

Δεν πρόκειται για έκπληξη, καθώς ο Clooney είναι ο υψηλότερα αμειβόμενος ηθοποιός στον κατάλογο του «Forbes» για το το 2018.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας στον τομέα των καλλυντικών, τηλεοπτική προσωπικότητα Kylie Jenner, η μικρότερη σε ηλικία της οικογένειας Kardashians, που κερδίζει 19.006 δολάρια κάθε ώρα που περνάει.

Στην τρίτη θέση φιγουράρει ο Αμερικανός ηθοποιός, τραγουδιστής, παραγωγός και επαγγελματίας παλαιστής, Dwayne Douglas Johnson, πιο γνωστός ως «The Rock», με έσοδα 14.155 δολάρια ανά ώρα.

Ακολουθούν η παρουσιάστρια Ellen DeGeneres, παρουσιάστρια του ομώνυμου talk show, με 9.988 δολάρια και ο Αμερικανός επαγγελματίας μπασκετμπολίστας Le Bron James με 9.760 δολάρια

Τη λίστα με τις επτά διασημότητες κλείνουν η αστέρας της pop Taylor Swift αστρονομικές αποδοχές 9.132 δολάρια ανά ώρα και η «βασίλισσα» της R&B Beyoncé με εισόδημα 6.849 δολάρια ανά ώρα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας