Η Taylor Swift επιστρέφει και από το Empire State Building αποκαλύπτει το ολοκαίνουργιο τραγούδι της «Shake It Off».

Η αγαπημένη μας country τραγουδίστρια όχι μόνο αποκάλυψε το ολοκαίνουργιο τραγούδι της «Shake It Off» αλλά ανακοίνωσε και τις πρώτες λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ της.

Οι φανς της Taylor, που χαϊδευτικά ονομάζονται Swifties, περίμεναν με πολύ ενθουσιασμό για την μεγάλη ανακοίνωση, που ήρθε και τώρα όλοι γνωρίζουν ότι η αστέρας του «22» επέστρεψε για τα καλά κυκλοφορόντας μαζί και το video clip του τραγουδιού.

«Αυτό είναι ένα τραγούδι που έκανα με τον Max Martin και Shellback,» εξήγησε η Taylor στο live stream της ενώ ανακοινώσει το κομμάτι. Δεν έμεινε όμως σε αυτό.

Κατά την διάρκεια του livestream η Taylor αποκάλυψε πως έχει και ένα νέο άλμπουμ που δουλέυει εδώ και δύο χρόνια. Μάλιστα είπε πως ο νέος δίσκος θα είναι αρκετά διαφορετικός από ότι έχει κάνει μέχει σήμερα και μπορεί να οριστεί σαν το «πρώτο της επίσημο pop άλμπουμ».

Ο δίσκος θα ονομάζεται «1989», (χρονία που γεννήθηκε) και θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου!

Κλείνοντας να σας θυμίσουμε πως η Taylor Swift θα τραγουδήσει ζωντανα στα MTV Video Music Awards στις 24 Αυγούστου και όμως αναμένεται θα ακούσουμε ξανά το νέο «Shake It Off».

Taylor Swift "Shake It Off"

Αφήστε το σχόλιό σας