Την πιο… ανορθόδοξη μέθοδο από όλες φαίνεται ότι έχει προτιμήσει η Taylor Swift για να μείνει μακριά από τα φλας των φωτογράφων.

Η Taylor Swift αποφεύγει τους ανεπιθύμητους paparazzi κρυμμένη σε βαλίτσα;

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Splash» και τις φωτογραφίες που δημοσιεύει, η pop star κρύβεται κυριολεκτικά μέσα σε μία υπερμεγέθη βαλίτσα που οι συνεργάτες – φροντιστές της μεταφέρουν κάθε φορά σε ένα μαύρο SUV αυτοκίνητο.

Ένας στόλος αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένων δύο μεγάλων cadillacs και τριών SUVs έφτασαν στην κατοικία της Taylor Swift στο Tribecca του Μανχάταν, για να μεταφέρουν μία ογκώδη βαλίτσα από το διαμέρισμα στο αμάξι.

Σχεδόν δώδεκα φύλακες από την ασφάλειά της ήταν παρόντες για να μετακινήσουν προσεχτικά αυτό το πακέτο, ενώ η ίδια η 27χρονη τραγουδίστρια παρέμενε… άφαντη για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Είναι δυνατόν η πολύ-εκατομμυριούχα Taylor Swift να έχει στριμωχθεί μέσα σε ένα μεγάλο κιβώτιο σε μία προσπάθεια να μείνει μακριά από όλα τα φλας των φωτογράφων; Δε σκέφτηκε τουλάχιστον να περπατήσει από και προς το πολυτελές διαμέρισμα της περιτριγυρισμένη από «κουρτίνες»;

Taylor Swift - suitcase - Hit Channel

Αν και η Taylor Swift έχει εμφανιστεί πολλές φορές χωρίς πρόβλημα μπροστά στους περαστικούς και τους paparazzi που βρίσκονταν έξω από το σπίτι της, οι χρήστες του διαδικτύου παρατηρούν ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που έχει παρουσιαστεί – μεταφερθεί η μυστηριώδης βαλίτσα.

Εδώ είναι μία φωτογραφία που κίνησε υποψίες από τον Απρίλιο:

Taylor Swift - suitcase - Hit Channel

Και εδώ μία από το Μάιο:

Taylor Swift - suitcase - Hit Channel

Δείτε επίσης:
Η Taylor Swift επιστρέφει με «το πιο ακριβό video clip στην ιστορία»

Taylor Swift - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας