Όλα δείχνουν ότι η Taylor Swift προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη επιστροφή στη δράση.

Η πολυαναμενόμενη επάνοδος της Taylor Swift πλησιάζει όλο και περισσότερο.

Η pop star φροντίζει τις λεπτομέρειες για την επιστροφή της στο μουσικό προσκήνιο με καινούρια τραγούδια και άλμπουμ, οδεύοντας στα τρία χρόνια από την κυκλοφορία του πέμπτου προσωπικού δίσκου της με τίτλο «1989».

Τροφή στους νέους -και δικαιολογημένους αυτή τη φορά- ψιθύρους μεταξύ των θαυμαστών της, έδωσε το επιτελείο της Taylor Swift που εντοπίστηκε αυτές τις ημέρες να εργάζεται στους πολύβουους δρόμους της Νέας Υόρκης. Οι περαστικοί παρατήρησαν το συνεργείο και τα άτομα που φορούσαν ένα χαρακτηριστικό μπλε μπλουζάκι που έγραφε «Taylοr Swift’s Local Team» και ένας από αυτούς δημοσίευσε το αντίστοιχο video – απόδειξη στα κοινωνικά δίκτυα (βλ. στο τέλος).

Έπειτα το πέρας της τελευταίας διεθνούς περιοδείας της, το Δεκέμβριο του 2015, με 85 συναυλίες σε τέσσερις ηπείρους στον πλανήτη, η Taylor Swift αφιέρωσε την προηγούμενη χρονιά στις διακοπές της, προκειμένου να μη βαρεθεί ο κόσμος από την υπερέκθεσή της στα μέσα ενημέρωσης.

Φέτος, επέστρεψε στη δουλειά και βρίσκεται στο στούντιο μαζί με τους συνεργάτες της για να ηχογραφήσουν τον έκτο ολοκληρωμένο δίσκο της που θα διαδεχθεί το βραβευμένο δις με Grammy «1989» των global hits «Shake It Off», «Blank Space», «Style», «Bad Blood» και άλλων.

Τον περασμένο Μάιο, είχε ξεσπάσει η φημολογία ότι η Taylor Swift έχει βιντεοσκοπήσει «το πιο ακριβό video clip στην ιστορία». Η πρόσφατη παρουσία των συνεργατών της στους δρόμους της Νέας Υόρκης πιθανώς συνδέεται με γυρίσματα, είτε πρόκειται για video clip είτε όχι.

Όσον αφορά την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της Taylor Swift, όσοι την παρακολουθούν γνωρίζουν ότι επιλέγει σταθερά τον Οκτώβριο και ειδικά το τελευταίο δεκαήμερό του: Το «1989» διατέθηκε στις 27/10/2014, το «Red» στις 22/10/2012 και το «Speak Now» στις 25/10/2010.

Δείτε επίσης: Η Taylor Swift γιορτάζει 100 εκ. πωλήσεις
και διαθέτει τη δισκογραφία της προς streaming

Taylor Swift - Hit Channel

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας