Η Taylor Swift απάντησε σε όλους τους μάντεις κακών που προέβλεψαν ότι το «Reputation Stadium Tour» θα αποτύγχανε παταγωδώς, όμως διαψεύστηκαν πανηγυρικά στην πορεία.

Η Taylor Swift έδωσε το «παρών» στα iHeartRadio Music Awards 2019, την Πέμπτη 14 Μαρτίου στο Λος Άντζελες, και έφυγε από την τελετή απονομής έχοντας κερδίσει δύο βραβεία, για την «Περιοδεία της Χρονιάς» και για το «Καλύτερο Μουσικό Βίντεο» για το «Delicate».

Η Maren Morris, η οποία ήταν προσκεκλημένη της Taylor στη συναυλία της στο Arlington του Τέξας, ήταν εκείνη που παρουσίασε και της απένειμε το βραβείο για την «Περιοδεία της Χρονιάς».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, η Taylor Swift δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα δημοσιεύματα που είχαν προεξοφλήσει την τύχη του θριαμβευτικού «Reputation Stadium Tour», θεωρώντας ότι θα αποτύχει παταγωδώς.

«Ένα από τα πιο θαυμάσια πράγματα για τον τρόπο που ολοκληρώθηκε αυτή η περιοδεία είναι ότι για όλους τους έξι μήνες μέχρι την πρώτη συναυλία αυτής της περιοδείας, κάθε τίτλος που διάβαζα ήταν: “Πρόκειται να είναι τεράστια αποτυχία” ή “Θα είναι αποτυχημένη περιοδεία”», σχολίασε.

«Και πραγματικά έκανε θαύματα για την αυτοεκτίμησή μου. Ήταν πολύ ωραίο να ακούω τον κόσμο να λέει ότι θα έπαιζα σε σχεδόν σε κενά γήπεδα», συμπλήρωσε η Taylor Swift.

«Έχω μάθει πολλά. Έχω μάθει πολλά. Και ένα από τα πράγματα που έχω μάθει είναι ότι η ζωή είναι πραγματικά απρόβλεπτη και οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν προβλέψεις, αλλά αυτές οι προβλέψεις μπορεί να μην γίνουν πραγματικότητα αν υπάρχει ένας απρόβλεπτος παράγοντας και αυτός ο απρόβλεπτος παράγοντας, στην περίπτωσή μου, ήταν οι οπαδοί μου.»

Taylor Swift - iHeartRadio Music Awards 2019
H Taylor Swift φωτογραφίζεται με τα δύο βραβεία που κέρδισε στα iHeartRadio Music Awards 2019.

Για την ιστορία, το «Reputation Stadium Tour» ολοκληρώθηκε καταρρίπτοντας πολλαπλά ρεκόρ θεατών, ενώ με τη συγκέντρωση 345,7 εκατομμυρίων δολαρίων ακαθάριστων εσόδων έγινε η δεύτερη πιο εμπορική περιοδεία γυναίκας στα χρονικά και η πιο εμπορική τουρνέ για το 2018 στις ΗΠΑ.

Στη συνέχεια η Taylor Swift ευχαρίστησε όλους τους θαυμαστές της λέγοντας ότι ο θρίαμβος του «Reputation Stadium Tour» οφείλεται σε εκείνους, ότι εκείνοι διέψευσαν τις Κασσάνδρες.

«Ειλικρινά χρωστάω τα πάντα, όλα στη ζωή μου σε εσάς. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω αν βγήκατε και είδατε την show σε άριστο καιρό ή αν ήρθατε σε ένα από τα πολλά βροχερά show που είχαμε», είπε.

«Και επίσης, αν παρακολουθήσατε απλώς το show στο Netflix, στον καναπέ σας με το σκυλί σας! Εσείς είστε ο λόγος για τον οποίο αυτή η περιοδεία, είστε ο μοναδικός λόγος για τον οποίο αυτή η περιοδεία, δεν ήταν μια τεράστια αποτυχία και γιατί κατέληξε να είναι η κορυφαία περιοδεία στην ιστορία των ΗΠΑ, αυτός είστε εσείς.»

Η Taylor Swift ολοκλήρωσε την ομιλία της βάζοντας τέλος στη φημολογία των τελευταίων ημερών.

 

Αφήστε το σχόλιό σας