Το ντοκιμαντέρ «Miss Americana» για την Taylor Swift θα κυκλοφορήσει στο Netflix λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance.

Επισημοποιήθηκε η ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ «Miss Americana» για την Taylor Swift.

Όπως είναι ήδη γνωστό, το ντοκιμαντέρ διάρκειας σχεδόν 90 λεπτών είναι προγραμματισμένο να προβληθεί για πρώτη φορά στην εναρκτήρια βραδιά του φημισμένου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance, στις 23 Ιανουαρίου, στη Γιούτα των ΗΠΑ.

Το «Miss Americana» θα γίνει διαθέσιμο σε όλους τους συνδρομητές του Netflix περίπου μία εβδομάδα αργότερα, στις 31 Ιανουαρίου. Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να προβληθεί και σε επιλεγμένους κινηματογράφους.

Σύμφωνα με την περιγραφή του φιλμ που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, οι θεατές θα παρακολουθήσουν την Taylor Swift κατά τη διάρκεια μίας περιόδου αλλαγών στη ζωή της, καθώς μαθαίνει να αγκαλιάζει το ρόλο της ως δημιουργός και τραγουδίστρια, αλλά και ως μία γυναίκα που εκμεταλλεύεται ολόκληρη τη δύναμη της φωνής της.

Τη σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ έχει επιμεληθεί η βραβευμένη με Emmy, Lana Wilson και την παραγωγή έχει αναλάβει η Tremolo Productions. Ειδικότερα, στους συντελεστές συναντάμε τα ονόματα των βραβευμένων με Όσκαρ Morgan Nevill και Caitrin Rogers, όπως και το όνομα της Christine O’Malle.

Η Taylor Swift είχε αποκαλύψει τη δημιουργία του ντοκιμαντέρ όταν ξέσπασε η διαμάχη με την προηγούμενη δισκογραφική εταιρεία της σχετικά με την άδεια χρήσης των παλαιότερων τραγουδιών της.

Η τριαντάχρονη τραγουδίστρια είχε ισχυριστεί ότι η Big Machine Records είχε απαγορεύσει τη χρήση τόσο των τραγουδιών της όσο και οπτικοακουστικού υλικού για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ.

Μετά το θόρυβο που προκλήθηκε, η ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία φέρεται να πρόσφερε στην αστέρα της pop συμφωνία αδειοδότησης υπό συγκεκριμένους όρους, όπως μετέφερε το Variety.

Το trailer του ντοκιμαντέρ «Miss Americana» δεν έχει δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα.

View this post on Instagram

Miss Americana 🎬 January 31 on @netflixfilm

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Αφήστε το σχόλιό σας