Η Taylor Swift αποκαλύπτει τις πιο κρυφές πτυχές της προσωπικής ζωής της.

Μετά την πρόσφατη φωτογράφησή της στη βρετανική «ELLE», η Taylor Swift ποζάρει για την αμερικανική έκδοση του γνωστού περιοδικού μόδας.

Η αστέρας της pop επιλέγει και σε αυτήν την περίπτωση να κρατήσει τις αποστάσεις που έχει πάρει από τα μέσα ενημέρωσης και αντί συνέντευξης, συνόδευσε τη φωτογράφηση με ένα δεύτερο δικό της κείμενο.

Στο τεύχος Απριλίου της βρετανικής «ELLE» έγραψε ένα κείμενο για τη δύναμη της pop, το οποίο απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια από ένα ευρύ φάσμα συναδέλφων της.

Τώρα, η Taylor Swift γράφει για τα τριάντα πράγματα που έμαθε πριν γίνει 30 ετών.

«Σύμφωνα με το πιστοποιητικό γεννήσεώς μου, γίνομαι 30 φέτος. Είναι παράξενο επειδή ένα κομμάτι του εαυτού μου νιώθει ακόμα 18 και ένα κομμάτι του εαυτού μου νιώθει 283 αλλά η πραγματική, αληθινή ηλικία που έχω αυτή τη στιγμή είναι 29», σχολίασε στο Instagram με αφορμή το κείμενο που δημοσίευσε στην αμερικανική «ELLE».

«Έχω ακούσει τον κόσμο να λέει ότι “τα 30 είναι τα πιο διασκεδαστικά”. Οπότε σίγουρα θα σας κρατάω ενήμερους για τα ευρήματά μου, όταν θα ξέρω. Αλλά μέχρι τότε, σκέφτηκα να μοιραστώ ορισμένα μαθήματα που έχω μάθει πριν φτάσω τα 30», εξηγεί.

Τριάντα μαθήματα, τριάντα μικρές έως μεγάλες αποκαλύψεις για πτυχές από τη ζωή της Taylor Swift που παρέμεναν άγνωστες, όπως η μάχη των γονιών της με τον καρκίνο.

«Έχω μάθει πώς να διαχειρίζομαι τις σοβαρές ασθένειες στην οικογένειά μου. Και οι δύο γονείς μου είχαν καρκίνο και η μητέρα μου παλεύει ξανά μαζί του. Με δίδαξε ότι υπάρχουν πραγματικά προβλήματα και μετά υπάρχουν όλα τα άλλα. Ο καρκίνος της μητέρας μου είναι ένα πραγματικό πρόβλημα. Συνήθιζα να είμαι τόσο αγχωμένη για αυτό καθημερινά», αναφέρει.

Ένα ακόμη μάθημα που έχει πάρει η Taylor Swift είναι να διώχνει μακριά κάθε ένταση και δράμα.

«Έχεις τόσο πολύ χώρο στη ζωή σου και τόση πολλή ενέργεια για να μου δώσεις σε αυτούς που είναι στη ζωή σου. Να είσαι επιλεκτικός», υπογραμμίζει.

«Εάν κάποιος στη ζωή σου σε πληγώνει, σε εξουθενώνει, σου προκαλεί πόνο με κάποιον τρόπο που μοιάζει παράλογος, το μπλοκάρισμα του αριθμό του δεν είναι κάτι βάναυσο. Είναι μία απλή ρύθμιση στο τηλέφωνό σου που θα εξαλείψει το δράμα αν επιλέξεις να τη χρησιμοποιήσεις.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας