Ψάχνεις για Taylor Swift στο Spotify; Μάταια! Η τραγουδίστρια αφαίρεσε όλα τα άλμπουμ της από την διάσημη streaming υπηρεσία.

Η τραγουδίστρια του «Shake It Off» όπως έχει πει και στο παρελθόν δεν αγαπά το streaming της μουσική και ειδικά όταν δίνεται δωρεάν στους χρήστες. Τώρα αφαιρεί όλα τα άλμπουμ της από το Spotify λίγες μέρες μετά την κριτική που της ασκήθηκε αφού δεν καταχώρησε άμεσα το 1989 μετά την κυκλοφορία του. Το μόνο τραγούδι που έμεινε διαθέσιμο είναι το «Safe & Sound» από το soundtrack του Hunger Games.

Το Spotify αποκάλυψε πως 16 εκατομμύρια χρήστες άκουσαν τη μουσική της Taylor Swift τις τελευταίες 30 μέρες και εμφανίστηκε σε 19 εκατομμύρια playlist.

Η Taylor Swift και το 2012 όταν είχε κυκλοφορήσει το Red είχε αρνηθεί αρχικά να δώσει την άδεια τα τραγούδια να γίνουν άμεσα διαθέσιμα για το κοινό, πράγμα που έκανε αργότερα. Τώρα όμως αφαίρεσε όλο τη το υλικό.

Η αλήθεια είναι πως η κοπέλα πουλάει σαν τρελή ειδικά στην Αμερική, οπότε το πόσο των $0.006 με $0.0084 για κάθε stream που δίνει το spotify για κάθε stream δεν φαίνεται να της λείπουν. Συν ότι εδώ και καιρό έχει δηλώσει πως αν θες τη μουσική της πρέπει να πληρώσεις

Αφήστε το σχόλιό σας