Η Taylor Swift αντάμειψε τα μέλη του κοινού της που τη στηρίζουν ανιδιοτελώς με μία απροσδόκητη και πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Οι μυστικές συνεδρίες, τα «Secret Sessions», επέστρεψαν επισήμως για την Taylor Swift. Μία σειρά θαυμαστών της είχαν την τύχη να ακούσουν πρώτοι το επερχόμενο άλμπουμ της τραγουδίστριας, «reputation», στις 13 Οκτωβρίου.

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο αγαπημένος αριθμός της Taylor Swift είναι το «13» και πολλοί πίστεψαν ότι θα γίνει κάτι τεράστιο την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου. Δεν έκαναν λάθος. Η αστέρας της pop άδραξε την ευκαιρία της «Παρασκευής και 13» και διοργάνωσε μία ξεχωριστή βραδιά, σε μυστικό μέρος, για μία σειρά επιλεγμένων, αφοσιωμένων οπαδών της που ζουν στο Λονδίνο.

Εκατό τυχεροί, συμπεριλαμβανομένου του «Taylor Nation» και της οικογένειας της Taylor Swift, παρευρέθηκαν στη μυστική συνάντηση και άκουσαν ολόκληρη τη νέα δισκογραφική δουλειά της αγαπημένης τους τραγουδίστριας, το πολυαναμενόμενο «reputation» που κυκλοφορεί στις 10 Νοεμβρίου. Η επιλογή των ατόμων δεν ήταν τυχαία, αφού η Taylor Swift φέρεται να παρακολουθούσε τις κινήσεις τους στο διαδίκτυο εδώ και ένα χρόνο!

Εκτός από τα ακυκλοφόρητα τραγούδια, όσοι έδωσαν το «παρών» γεύτηκαν γλυκίσματα με το «REP» (reputation) γραμμένο επάνω τους και έφυγαν με αναμνηστικά δώρα. Η οργάνωση και το στήσιμο έδωσε την εντύπωση ότι τα «Secret Sessions» θα συνεχιστούν σε άλλες πόλεις.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, πολλοί από όσους παρέστησαν μοιράστηκαν τα νέα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προξενώντας… πανδαιμόνιο στους υπόλοιπους θαυμαστές της 27χρονης Αμερικανίδας που δε στάθηκαν ικανοί να παρακολουθήσουν το «Secret Session».

Οι παρευρισκόμενοι δεν αποκάλυψαν πολλές πληροφορίες σχετικά με το «reputation», είχαν πάρει σχετικές οδηγίες από τους συνεργάτες της pop star, όμως ούτε έκρυψαν τις αντιδράσεις τους. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται, υπάρχει ένα τραγούδι στο δίσκο που έκανε τους πάντες να κλάψουν. Επιπλέον, το σύνολο των τραγουδιών είναι «σκοτεινό», συναισθηματικό και πολύ πιο pop από το «1989».

Το «reputation» είναι αιχμηρότερο στιχουργικά
και πιο πολύπλοκο συναισθηματικά από το «1989»

Επίσης, η «Tay Tay» έδωσε συμβουλές σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με το τραγούδι.

Η Taylor Swift έχει επιλέξει να απέχει από τη δημοσιότητα όλη την περίοδο πριν την κυκλοφορία του «reputation», αλλά δεν ξεχνάει το κοινό της, στο οποίο έδειξε ιδιαίτερη φροντίδα κατά μήκος της εβδομάδας. «Παρεισέφρησε» στους λογαριασμούς τους στο Instagram, επισκέφθηκε το σπίτι μίας θαυμάστριας στην Αγγλία και ανακοίνωσε το δικό της κοινωνικό δίκτυο, ώστε να συνδεθεί μαζί τους ευκολότερα.

Από μία άλλη άποψη, η Taylor Swift προτιμά να δώσει βάση στους θαυμαστές της που στην ουσία είναι εκείνοι που θα στηρίξουν το νέο δίσκο της, παρά στα μέσα ενημέρωσης που πολλές φορές την κατασπάραξαν.

Δείτε επίσης:
Η Taylor Swift επιλέγει σε μία λίστα τα 70 τραγούδια που αγαπάει

Taylor Swift - Songs Taylor Loves - Spotify playlist - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας